Bir MWC daha başarı ile sona erdi

İsrail Mobil Teknolojileri Standı, bu sene, 02 – 05 Mart 2015 tarihleri arasında Barcelona Mobile World Congress’e katılımının 13. yılını kutladı.

Ekonomi
19 Mart 2015 Perşembe

İsrail Ekonomi Bakanlığı ve İsrail İhracat ve Uluslararası İşbirliği Enstitüsü işbirliğiyle kurulan stantta, konusunda uzman 65  İsrailli firma ve 30’un üzerinde start – up İsrail’in yeni mobil teknolojilerini tanıttı.

Mobil teknolojilerinin hayatın her alanına girmesi ile birlikte, mobil sağlık, yayımcılık, siber güvenlik, bankacılık, ödeme ve otomotiv teknolojileri ile ilgili firmalar da standda yer alarak, mobil teknolojileri sektörüne yeni bir perspektif getirildi.

Stand, dünyanın dört bir yanından gelen, sektörün ileri gelen isimlerini, yatırımcılarını, telefon operatörlerini, sistem entegratörlerini ve sektörel şirketlerini ağırladı.

İsrail Ekonomi Bakanlığı’nın, dünyanın çeşitli ülkelerinde yer alan 40 Ticaret Ataşeliği ofisi, Mobile Word Congress süresince firmaların gerçekleştirecekleri toplantıları fuar öncesinde organize etti. Ayrıca bu ofislerin temsilcileri fuarda hazır bulunarak ve ülkelerinden gelen misafirlere rehberlik ederek, organize edilen görüşmelerin vaktinde ve eksiksiz olarak gerçekleşmesini sağladılar.

Fuar, 3000’in üzerinde bireysel görüşme yapılarak, başarı ile noktalandı.