Sahada Fenerbahçe, potada Galatasaray!

Galatasaray ile Fenerbahçe, pazar gecesi futbolda, pazartesi gecesi basketbolda karşılaştı. Büyük heyecanın yaşandığı mücadelelerde futbolda Sarı-Lacivertliler, basketbolda Sarı-Kırmızılılar kazandı.

Spor
11 Mart 2015 Çarşamba

Kuyt'tan flaş transfer açıklaması!

 

Galatasaray karşısında galibiyet golüne imza atan Dirk Kuyt, Hollanda basınına transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt’ın geleceği belirsizliğini koruyor. Feyenoord Genel Menajeri Eric Gudde, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kuyt’ın imzasının an meselesi olduğunu ifade etmişti.

Galatasaray maçından sonra Telegraaf’a konuşan 34 yaşındaki oyuncu, konu hakkında bilgi sahibi olmadığını söylerken, “Ne yazılıp ne çiziliyor bilmiyorum. Herkes Feyenoord’un benimle ilgilendiğini biliyor. Ama şimdilik bunu bir kenara bırakmalıyım. İki hafta sonra Beşiktaş ile çok kritik bir maçımız var. İlk önce o maçı oynamak istiyorum. Milli maçların olduğu arada ise menajerimi çağırıp konuyu ele alacağız” ifadelerini kullandı. Ligler 23 Mart’tan itibaren araya girecek. Kuyt’ın geleceğinin en geç nisan ayı başında belli olması bekleniyor. Kuyt, 2003-2006 yılları arasında Feyenoord forması giymiş ve daha sonra Liverpool’a transfer olmuştu. Yıldız oyuncu, son Galatasaray derbisinde attığı kritik golle takımına üç puanı kazandırdı.

 

ATAMAN "5 kişi de yenerdik.."

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker galibiyetini değerlendirdi. Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Ergin Ataman, yaptığı açıklamada "Şimdi taraftarları daha iyi anlıyorum, bugün çok heyecanlandım, titrediğimi hissettim. Çocukları tebrik ediyorum, Galatasaray formasının ne kadar asil olduğunu gösterdiler. Altı kişi, beş kişi hiç önemli değil. Beş kişi de oynasak kazanacağımızı biliyorduk" dedi.

 

Albayrak'tan bomba Podolski itirafı!

Sarı-Kırmızılı ekipte futbolun tek patronu olan Abdürrahim Albayrak bütün sorunları Ali Dürüst ile omuz omuza vererek çözmeye çalıştıklarını vurgulayarak, bu sezon devre arasında tek transfer yapmadan takımın geriden gelip liderliği ele geçirdiğine dikkati çekti.

Albayrak, devre arasındaki transfer çalışmaları için de ilginç bir itirafta bulundu. "Devre arasında Podolski ile kesin olarak anlaştık ama kadrodaki yabancı fazlalığını eksiltemeyince vazgeçmek zorunda kaldık. Transfer yapmamak belki de hayırlı oldu. Stoper de almayı düşünüyorduk, ama fazladan bakın Koray Günter'i kazandık. Böylece Galatasaray'ın parasını da harcamamış olduk. Devre arasında gönderdiğimiz 4 oyuncudan kulübe 5 milyon dolar tasarruf etmiş olduk. Gelecekte transferde artık büyük hatalar yapılmayacak. Süratle borçları eritmemiz ve Galatasaray'ın yarınlarını daha da yükseltmemiz gerek."