MEDinISRAEL2015 için geri sayım

Tıbbi Cihaz ve Sağlık Bilgi Teknolojileri Fuar Konferansı- MEDinISRAEL2015’ bu yıl 23-26 Mart tarihleri arasında Tel Aviv’de gerçekleşecek

Ekonomi
11 Mart 2015 Çarşamba

İsrail İhracatçılar Birliği, Ekonomi Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın ortak girişimiyle gerçekleşecek olan tıbbi cihaz ve sağlık teknolojileri zirvesinde konusunda uzmanlaşmış saygın kişiler, devlet liderleri ve karar mercileri bir araya geliyor. Tıptaki en yeni yöntemlerin ve inovatif gelişmelerin konuşulacağı zirvede, günümüzde sektörün karşılaştığı zorlukların nasıl üstesinden gelinebileceği ve tıbbın nasıl daha ileriye taşınabileceğine dair çözümler masaya yatırılacak.

Sağlık sektöründeki parlak zekâların tek bir çatı altında toplandığı bu kongrede, yeni sağlık hizmet modellerinin yaşam kalitesi ve tedavi maliyetleri üzerindeki etkileri de tartışılacak. Alt sosyo-ekonomik düzeydeki bireylere yönelik sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmaların sunulacağı buluşmada, acil üniteler ve hastanelerdeki hizmetlerin kalitesini, verimliliğini, etkinliğini arttırmaya yönelik bilgi, beceri ve öngörüler paylaşılıp, en yeni teknolojik gelişmeler beğenilere sunulacak.

Kongrede bu yıl odaklanılacak olan konu başlıkları arasında, H2H (Hospital to Home / Hastaneden Eve), sağlıklı yaşlanma ve bağımsız akıllı yaşam, sağlık kurumlarının en önemli bilişim (IT) öncelikleri-tele sağlık, mobilite, karar destek sistemi, bilgi depolama, güvenlik, akıllı hastaneler, hastane altyapı verimliliği, acil durum hazırlıklarını sıralayabiliriz. MEDinISRAEL 2015 Fuar ve Konferansı, altmış ülkeden gelecek olan ziyaretçilere, İsrailli meslektaşları ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecekleri, interaktif panellere, profesyonel ve turistik turlara katılabilecekleri eşsiz bir platform sunuyor. Yabancı katılımcılar, profesyonel tur kapsamında, İsrail’deki muteber hastanelerini ziyaret edebilecek ve en yeni klinik araştırmalara tanıklık edebilecekler.

MEDinISRAEL 2013’e, İsrail Ticaret Ataşeliği önderliğinde, sağlık sektöründe faaliyet gösteren on bir Türk şirket ve hastanenin üst düzey yöneticilerden oluşan bir heyet katılmıştı.  Bu şirketler, fuar esnasında ilgili konferans ve panellere katılıp hastane ziyaretlerinde bulunmuştu. Bunun yanı sıra Ticaret Ataşeliğinin önceden organize ettiği kırkın üzerinde toplantıyla ilgili sektörden İsrailli şirketlerle tanışma fırsatı buldular. Türk ve İsrailli şirketleri bir araya getiren ve daha ilk görüşmelerde ticari anlaşmaların imzalandığı bu platform büyük bir başarı ile sonuçlanmıştı.

http://medinisrael2015.com


Detaylı bilgi ve başvuru için: [email protected]