GKD bu hafta dolu dolu

Toplum
4 Mart 2015 Çarşamba

‘Yalancı Jakob’ adlı oyun GKD salonlarında bir kez daha izleyicisi ile buluştu. Bu yıl başarılı performansları ile bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atan GKD tiyatro ekibi, yönetim kurulundan aldığı destek ile sezonu başarılı bir şekilde geçirdi.

Geçtiğimiz hafta Alef ile GKD arasında gerçekleştirilen basket maçında kazanan kardeşlik oldu. Berabere biten maçta genç sporcular karşılaşma boyunca kıyasıya rekabet içindeydiler. Geçtiğimiz hafta GKD’de hazırlanan bir söyleşi herkesin aklında dolaşan sorulara açıklık getirmeye çalıştı. ‘Evlilikte iletişim sizsiniz’ adlı söyleşide psikolog Ayşegül değişen dünyada değişen rolleri ve ardından var olan iletişim sorunlarını anlattı. Örnekler vererek izleyicinin de katılımını sağladı.

Minix anaokulu Purim bayramını GKD salonlarında kutladı. Anaokulu velilerinin çocukları için hazırladıkları gösteri okul öncesi çocuklarının bayram kavramını anlamaları ve Purim hikâyesini öğrenmeleri açısından büyük önem taşıyordu. Purim karnavalı her yıl olduğu gibi bu yıl da GKD’de gerçekleşecek. 8 Mart pazar günü GKD salonları oyunlar, atölyeler, kıyafet tasarımları, dans gösterileri ve canlı müzik performanslarına sahne olacak.