GKD’de kısa kısa…

14 Şubat Sevgililer Günü bu yıl GKD’de fasıl gecesi olarak kutlanıyor.

Toplum
11 Şubat 2015 Çarşamba

Yalancı Jakob adlı oyun GKD salonlarında sahnelenmeye devam ediyor. İzleyenleri düşünmeye, tarihin sayfalarında gezinerek hayatın zorluklarını anımsatmaya sevk eden oyun 22 Şubat tarihinde matine olarak tekrarlanacak.

14 Şubat Sevgililer Günü bu yıl GKD’de fasıl gecesi olarak kutlanıyor. Miryam Şulam’ın sergisini henüz ziyaret etmeyenler için son hafta. Serginin birbirinden güzel tabloları sanatseverler ile buluşmaya hazır

Dans GKD’nin bir klasiği haline geldi. 30+ dans etkinliği dansa gönül verenleri bir araya getirdi. Hacı, Damdaki Kemancı gibi klasikleri sahneleyen GKD ekipleri önümüzdeki yıl Ceki Benşuşe’nin yaratacağı değişik performanslar ile seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Gençler yarıyıl tatilinden yararlanarak bol bol moral depoladılar. Geleneksel bilgi yarışmasının ardından paintball oynamaya gittiler. Tseirim yaşındaki çocuklar için düzenlenen ‘Treasure Map’ etkinliği beğeni topladı. Çocuklar, Burgazada Tatil Evi’nde geçirdikleri hafta sonunda eğlendiler, bilgilendiler, oyunlar ile motivasyon çalışmaları yaptılar.