GKD’de faaliyetler devam ediyor

Toplum
30 Ocak 2015 Cuma

7 Şubat cumartesi gecesi “Yalancı Jakop” adlı oyun GKD’de tekrar sahnelenecek.

22 Şubat matine olarak tekrarlanacak olan oyun, umudun hayattaki yerini anlatan tarihi bir gösteri.

14 Şubat Sevgililer Günü nostaljik “Fasıl gecesi” 1999 depreminde hayatını kaybeden Tovi-Ceni Sarfetti çiftinin anısına düzenleniyor. Muhteşem Korosu ve profesyonelleri aratmayacak kadife sesler bu etkinlikte birlikte olmanın keyfini bir kez daha hatırlatacaklar.

Gençler İzmir ve Ankara yolculuklarının ardından geleneksel bilgi yarışmasının ilk ayağı, Terasure Map adlı aktiviteleri, fan kulüpleri ve dans faaliyetleri ile çalışmalarına devam etmekteler.

Geçtiğimiz hafta hazırladıkları “İnter Tef” gecesinde her yaştan dans sevenler müziğin ritmi ile coştular. Avrupa Dans Haftasında öğrendikleri adımları geleneksel folklor adımları ile  birleştirerek eğlenen gençler 15 Şubatta Ceki Benşuşe’nin de katılacağı etkinlikte tekrar buluşmak üzere sözleştiler.

Geleneksel Purim ve Kültür Festivalleri çalışmaları da tam hızla devam ediyor.

GKD Kültür Festivali bu yıl yurt içi ve yurtdışından gelecek olan konuk konuşmacılar ve birbirimden keyifli atölyeler ile “Keşfet” mottosunu kendine tema olarak seçti. Hayatı, sanatı, tarihi, gastronomiyi ve kendini keşfetmek isteyenler bu yolculuğa GKD kültür Festivali ile çıkabilirler.

Web sayfası ve kayıt için

www.goztepekulturfestivali.org  adresine başvurabilirsiniz.