Golden Age Hanuka’yı kutladı

24 Aralık Çarşamba günü Golden Age Dostları, Hanuka Bayramı’nı Ortaköy Sinagogu’nda kutladı. Golden Age Hanımları eşliğinde mekâna gelen katılımcılar kendileri için önceden hazırlanan masalarda yerlerini aldılar.

Toplum
31 Aralık 2014 Çarşamba

Golden Age Komisyonu Başkanı Lida Sarfati, tüm katılımcıların Hanuka Bayramı’nı kutladı ve Rav Yeuda Adoni’yi mikrofona davet etti. Rav Adoni, Hanuka’nın nedeni, önemi ve geleneğin nasıl oluştuğu ile ilgili bir konuşma yaptıktan sonra katılımcılar ile hep birlikte Hanukiyalar yakıldı.

Mumların yakılmasının ardından, Golden Age Dostları Zelda & Hayim Aktel’in davetlisi olarak kendileri için hazırlanan zengin  öğle yemeğini yediler.

Zelda & Hayim Aktel, Jale İbrahimzadeh’inde katıldığı bu güzel günde Eran Şoef, Niso Kaston ve arkadaşlarının verdiği müzik ziyafeti ile birlikte müzik, alkışlar ve kahkahalarla mutlu dakikalar paylaşıldı.

Geniş bir ailenin bir araya geldiği günün sonunda dağıtılan sufganiyotlarla daha da anlamlı hale gelen bir bayram  etkinliği daha herkesin memnuniyetiyle sona erdi.