Mazars’tan dev organizasyon

Dünyanın en büyük denetim ve danışmanlık şirketleri arasında yer alan Mazars’ın genel kurul toplantısı olan CARL konferansının bu yılki adresi İstanbul oldu

Nur Şaul BARAKAS Ekonomi
17 Aralık 2014 Çarşamba

Merkezi Paris’te bulunan, denetim, muhasebe, vergi ve danışmanlık alanlarında hizmet veren, dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan Mazars, yılda bir kez düzenlediği genel kurul toplantısı CARL Konferansı’nı 11-13 Aralık tarihleri arasında, Hilton İstanbul Bomonti Oteli’nde gerçekleştirdi. Her yıl Mazars üyesi ülkelerden birinin ev sahipliği yaptığı ve bu yılki adresi İstanbul olarak belirlenen buluşmaya, 72 farklı ülkeden 600’ü aşkın davetli üye ülke lideri ve üst düzey yönetici katıldı.

2015’in Yönetim Kurulu ve tüm İdari Kurul oylamalarının gerçekleştirildiği CARL Konferansı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

“ÖNCE GÜVEN, SONRA YÜKSEK KALİTELİ HİZMET”

Mazars’ın Türkiye Ofisi Mazars Denge CEO’su Dr. İzel Levi Coşkun’un yaptığı açılış konuşmasının önemli satır başları şöyle; “Müşterilerimiz için hazırladığımız her rapor, verdiğimiz her tavsiye ve imza attığımız her kararda topluma karşı olan sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Altı büyük şehirdeki yedi ofisimiz, 400’e yakın çalışanımız ve 33 ortağımızla ülkemizdeki faaliyetlerimize devam ediyoruz. Mazars Denge, vergi konusunda en prestijli uluslararası yayınlardan biri olan International Tax Review’ın yayımladığı World Tax 2015 rehberinde, Türkiye’deki en iyi vergi danışmanlık firmaları arasında en üst sınıfta bulunan dört firma arasında yer aldı. Bu da yüksek kaliteli hizmet sunduğumuzun en önemli kanıtlarından birisidir. Biz müşterilerimize hizmetten önce güven sunuyoruz”. Coşkun’un konuşmasının ardından ise Mazars Denge ortakları sahneye çıkarak 72 ülkeden davetli Mazars üyelerini selamladı.

Mazars Denge’nin Türkiye’deki 40 yıllık deneyiminin yanı sıra, vizyon, çözüm ve stratejilerinin de anlatıldığı kurumsal tanıtım filmi ise katılımcıların büyük beğenisini topladı. Yoel Meranda’nın yapımcılığını, yönetmenliğini ise Eytan İpeker’in üstlendiği film Kamara Film bünyesinde hazırlandı.