GKD’de hareketli hafta sonu

Göztepe Kültür Derneği’nde, her yaş grubu kendileri için düzenlenen faaliyetlerle keyifli bir hafta sonu daha geçirdi

Toplum
3 Aralık 2014 Çarşamba

Teirim faaliyetindeki çocuklar bilim atölyesinde vakit geçirirken güzel dostluklar edindiler. Aileler de GKD salonlarında scrabble ve mikado oynayarak hoşça vakit geçirdiler.

Spor saatlerinde modern dans, jimnastik, futbol ve basketbola gelen çocuklar haftalık sporlarını yaparken masa tenisi turnuvası ise tatlı rekabetin centilmenlik ile birleşmesine örnek oldu. Alp Gatenyo’nun birinci olduğu turnuvada her yaşta genç birlikte oldu. Beşiktaş Spor Okulu ile GKD Spor Okulu’nun iki değişik kategoride yaptıkları maçlar velilerin de desteklemeleriyle neşe içinde geçti. Galibin ya da mağlubun olmadığı karşılaşmalarda, dostluk, özgüven ve spor kazandı.

GKD salonları bu hafta ayrıca Fotoğraf Sanatçısı Alberto Modiano’nun ‘Zaman ve Mekân içinde Yahudilik’ sergisine ev sahipliği yaptı. Yoğun ilgi gören sergi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

GKD HANIMLARI İLE MİTZVAH DAY

19 Kasım Çarşamba günü Balıklı Rum Hastanesini ziyaret eden GKD hanımları hastanaye havalı yatak ve tekerlekli sandalye bağışladılar. Hastalarla sohbet ederek onlara moral verdiler.