Indiegogo İsrail’de

Kitle fonlaması şirketi Indiegogo İsrail projelerini web sitesinde tanıtmak için kısa bir zaman önce İsrail’de bir ofis açtı. Şirketin Uluslararası Pazarlama Başkan Yardımcısı Liz Wald, Tel Aviv ofisinin geçen haftaki açılışına katıldı

Ekonomi
5 Kasım 2014 Çarşamba

Kitle fonlaması şirketi Indiegogo,  İsrail projelerini web sitesinde tanıtmak için kısa zaman önce İsrail’de bir ofis açtı. Son yıllarda popüler hale gelen kitle fonlaması, çeşitli alanlardaki girişimcilerin özel bireylerden küçük yatırımlar şeklinde yüz binlerce, hatta milyonlarca dolar elde eden online fonlama kampanyaları düzenlemesini sağlıyor. Yatırımlar, katkıda bulunanların şirkette hisse sahibi olmasını sağlamıyor, kampanya konusu ürüne erişecek ilk kişi olmak gibi çeşitli ödüller kazandırıyor.

Indiegogo bir yıl önce İsrail piyasasıyla flört etmeye başlamıştı bile. Indiegogo’nun kurucu ortağı ve CEO’su Slava Rubin, DLD Tel Aviv konferansı için geçen yıl İsrail’e gelmişti. Geçtiğimiz hafta yapılan konferanslar NeveTzedek’teki eski Jaffa tren istasyonunda gerçekleşti. Bu yıl, konferansa Indiegogo uluslararası pazarlama Başkan Yardımcısı Liz Wald iştirak etti. Wald ayrıca, Indiegogo’nun İsrail’deki resmi açılış törenine de katıldı. Tören, İsrail temsilcisi Oren Simanian (İsrail kitle fonlaması piyasası için pazarlama ve topluluk yöneticisi) tarafından gerçekleştirildi.