GKD gençleri faaliyetlere devam ediyor

GKD gençleri DJ Team ile birlikte Or-Yom’u ziyaret ederek yaşlıları sevindirdi. Birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak gerçekleştirilen bu ziyaret sırasında pansiyonerler ve yöneticiler memnuniyetlerini ifade ettiler. Gençler bu ziyaretlerin daha sık tekrarlanacağı müjdesini verdi

Toplum
5 Kasım 2014 Çarşamba

Tseirim ve dans faaliyetleri için çeşitli sürprizlerin hazırlandığını söyleyen gençler “Her Etkinlik Bir Macera” sloganı ile Jaki Baruh’un önderliğinde çocukları ağırlamaya devam edecek. Gençler geçtiğimiz hafta sonunu Burgazada’da geçirdiler.

Spor okulu “sporun adresi GKD” mottosunu bu yıl kendisine ilke edindi. Basketbolun yanı sıra, modern dans, jimnastik ve futbol çocukların farklı bakış açıları ile geleceğe bakmalarını sağlıyor.

Bu hafta sonu GKD çocukları Bahçeşehir tesislerinde, İstanbul Orman Fakültesi Basketbol Okulu ile maç yaptılar. Yeni arkadaşlıklar kurmak ve çocuklarına sporun disiplinini hayatlarına adapte etmek isteyen tüm veliler çocuklarını GKD’de sporla tanıştırmaya devam ediyor. Suadiye Minix Anaokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını velilerin katılımı ile GKD’de gerçekleştirdi. Minix Anaokulu öğrencilerinin şiir ve şarkılarla başladıkları tören Atatürk ve Cumhuriyet adlı bir drama çalışması ile son buldu.

Golden Age gönüllüleri bu yıl da GKD’nin misafiri olmaya devam ediyorlar.  Film gösterileri, söyleşiler Golden Age gönüllülerinin ilgisini çekmekte.

FKD Yönetim Kurulu Bet El Sinagogunu ziyaret ettikten sonra GKD Yönetim Kurulu ile tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı buldular. GKD’nin kurucularından ve en büyük destekçisi olan Albert Levi’nin de katıldığı toplantıda gençler yaptıkları etkinlikleri anlattılar. GKD de büyüyen bir başkan olarak gururla bu görevi yerine getirdiğini söyleyen başkan Teri Yıldız ve yönetim kurulu arkadaşları misafirlere binayı gezdirdiler. Albert Levi binanın yapım aşamasından başlayarak günümüze kadar olan yolun zaman zaman zorluklarla dolu olduğunu belirtti ve bu gün binanın gençlerle dolup taşmasından memnun olduğunu dile getirdi.