Dünyaca ünlü müzik efsaneleri Türkiye’de

Dünyaca ünlü sanatçılar 70. yılını kutlayan Yapı Kredi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen ‘Good Music in Town’ konserleri kapsamında ekim ve kasım aylarında İstanbullu müzikseverlerle bir araya gelecek

TUNA SAYLAĞ Sanat
1 Ekim 2014 Çarşamba

A Capella grubu The Voca People 15 Ekim’de Black Box’ta

 

 Tüm dünyada kapalı gişe gösteri yapan ve A Capella’yı modern beat-box ile harmanlayan; diller ve kültürler arası köprü kuran müzikal bir tiyatro olan The Voca People, Beatles, Adele, Michael Jackson gibi pop sanatçılarının şarkılarının yanı sıra The Godfather, The Pink Panther gibi film müzikleri ve Beethoven’dan Tchaikovsky’e Klasik Müziğin en önemli eserlerini de muhteşem bir performansla seslendiriyor.

Dünyanın en ünlü sopranosu Sarah Brightman 9 Kasım’da Ülker Sports Arena’da

Dünyaca ünlü opera baladlarını, klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla sanatseverlerle buluşturan, İngiliz soprano, aktris ve şarkı sözü yazarı Sarah Brightman, ‘Phantom of the Opera’, ‘Cats’ gibi müzikal yapımlarda da sahne aldı. Barselona Olimpiyat Oyunları’nda Jose Carreras ile birlikte seslendirdiği ‘Amigos Para Siempre’ ile büyük bir ivme kazanan Brightman’ı kaçırmayın!

Ünlü caz vokalisti Dee Dee Bridgewater 21 Kasım’da Zorlu Center PSM’de

Caz klasiklerini, alışılmış standartların dışında, kendine özgü yorumuyla seslendiren Dee Dee Bridgewater, 2011 yılında ‘En İyi Caz Vokal Albüm’ dalında Grammy Ödülü’nü kazandı. Ayrıca, 1974’te The Wiz Müzikali’ndeki rolüyle Tony Ödülü’ne de layık görüldü.

André Rieu yeni şovuyla yeniden İstanbul’a geliyor…

Dünyanın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen kemancı André Rieu, bu sene de sürprizlerle dolu yeni şovuyla 2014 dünya turu kapsamında İstanbul’a geliyor. Rieu, 27 Kasım’da Sinan Erdem Spor Salonu ve 29 Kasım’da Ülker Sports Arena’da iki özel konser ile sevenleriyle buluşacak. Bu konserlerde sanatçıya dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası eşlik edecek. Dört konserin biletlerini de Biletix’ten temin edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: 0212 347 03 30

[email protected]