Bu hafta ne yapalım?

Yağmurların başlaması ile kapalı mekânlara mahkûm olmaya başladık. Çocuklarımıza hem eğlendirici, hem de eğitici programlar bulmaya çalışıyoruz. İşte bu hafta için bir kaç seçenek... 19 Ekim Cumartesi saat 13.00’te Bostancı Gösteri Merkezi’nde CANIM KARDEŞİM, tiyatrosunu tüm çocuklar ile buluşuyor. (Biletix)

Raquel AŞKANER HABİB Çocuk-Aile
1 Ekim 2014 Çarşamba

Atölyeler

Sakıp Sabancı Müzesinde

Çocuklar, SSM’de 1 Ekim 2014 - 1 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek atölyelerde, Miro gibi düşünüp, esin kaynakları ile tanışma, onun kullandığı malzemelerle ve uyguladığı yöntemlerle çalışma fırsatı yakalayacaklar.

 

 

Dinozorlar Ekim Ayında Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde

Ekim ayında çocukları macera dolu bir etkinlik bekliyor. Dinozorların dünyasını, ilk bebek dinozorun maceraları ile günümüze taşıyan Jurassic Adventures ismine sahip gösteri, Türkiye’de çocuklarla buluşuyor. İstanbul Çocuk Tiyatrosu’nun getirdiği şov; 5 Ekim-26 Ekim tarihleri arasında Trump Kültür ve Gösteri Merkezi‘nde Türkçe olarak sahnelenecek.

 

 

Beyaz Perdeden Seçmeler

Wings Club: Okyanus Gizemi

3 Ekim’de Winx Club kalbinizi hızla çarptıracak korkunç bir ‘gizem’ ile mücadele ediyor!

Kutu Cüceleri

 Küçük yaşta yetim kalan bir çocuğu, şehrin sokaklarından çaldıklarıyla büyüten, çöp toplayıcı sevimli kutu cücelerinin hikâyesini anlatılıyor. 26 Eylül’den itibaren sinemalara geldi bile...

 

 

 

Gençler İçin Alternatif Bir Program

JLI TEENS NED‹R?

Beş kıtada, yüzden fazla şehirde Rohr Jewish Learning Institute (JLI) [Rohr Yahudi Eğitim Enstitüsü] 14-19 yaş arasında, her kesimden, her yaşam biçiminden binlerce genci harekete geçirerek, dinamik ve zenginleştirici bir eğitim deneyimi için bir araya getirmeyi başardı.

 JLI’da gençler, gerçek hayat konularını güvenli ve sağlıklı bir ortamda arkadaşlarıyla tartışarak dinamik ve zenginleştirici bir eğitim deneyimi elde ederler.

JLI TEENS*- Gençler için JLI*, her biri yaşamın içinden, farklı konuları ele alarak gençlere , Yahudi düşüncesini günlük hayata uyarlamaya davet ediyor, lise öğrencilerine ileri düzeyde Yahudi bilinci veriyor.

Başlama Tarihi:

26 Ekim Pazar

Ne Zaman:

Pazar 12.00-13.00

Nerede: ALEF

Kayıt & Bilgi:

[email protected]

[email protected]