Sonbahar Trendleri : Doğanın sesini dinle

Yeni bir baharı karşıladığımız bu günlerde, dolaplarımız da yeni bir sezonu karşılıyor. İşte, sonbahar-kış sezonuna hazırlanan kadınları bekleyen trendler…

Yaşam
10 Eylül 2014 Çarşamba

Lian PENSO

 

Eylül geldi. Sonbahar yavaş yavaş kapımızı çalmaya başladı. Bir yağmur bir güneş derken yazın sıcak hafifliği yerini serin ama nazik rüzgarlara bırakıyor. Aslında eylül ayı içimizi karartmasın, kış hâlâ başlamadı ve bu eylül doğa bizi bırakmadı.

NEON RENKLERE DEVAM

Bu sezonun modasında ise eğlenceli renkler, zigzaglar, örgüler, geometrik şekiller ön planda. İstediğimiz gibi renkleri karıştırmakta özgürüz. Renk demişken neon renkleri etrafta görmeye çoktan başladık. Biraz yağmur görünce hemen siyahlara grilere bürünmeyin, neonların hakimiyeti bir süre daha devam edecek. Bu renkleri dengelemek istiyorsanız ya pastel tonlar ya da bu parçayı aynı rengin farklı tonları ile kombinlemenizi tavsiye ederim.

ÇİÇEKLER VE HAYVANLAR

Sezon trendlerinde tıpkı bir ilkbahar gibi kelebekler, kuşlar, çiçekler de görüyoruz. Floral desenler büyüyor, hayvan figürleri olan bir çok tasarım karşımızda. 

VAHŞİ DOĞA İLE BULUŞMA

Leopar bu yıl da yine ön planda. Doğa ile hazır buluşmuşken leopar gibi iddialı bir deseni kullanmaya çekiniyorsanız önce aksesuarlardan başlamanızı tavsiye ederim. 

BANA NE ANLATIYORSUN

Yaz aylarında sloganlı tişörtler birçok kişinin tercihi oldu. Trend haline gelen sloganları parçaları görmeye devam edeceğiz. Sloganlı kazaklar bu sezon bizimle.