Ünal Aysal’dan büyük tehdit!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, basketbol final serisinde son maça çıkmamalarını tüm branşlarda tekrar yapabileceklerini söyledi.

Spor
25 Haziran 2014 Çarşamba

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin son maçına çıkmamasıyla ilgili, “Önümüzdeki günlerde göreceksiniz, bu tip benzer olaylar cereyan ederse, bu tip tezgâhlar veya artık unutmamız gereken kötü alışkanlıklar ortadan kalkmazsa, bütün branşlarda bunu yapabiliriz” dedi.

Aysal, Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile oynanması gereken yedinci ve son maça çıkmama kararlarıyla ilgili soru üzerine, aslında bunun bütün kulüplerden beklenti olması gerektiği ifade etti. Galatasaray’ın tek başına ayağa kaldıracağı bir sorun olmadığının altını çizdi.

Aysal, “Bu uzun sürecek bir yolculuğun ilk adımıydı ve kararlılıkla atılması gereken bir adımdı. Burada kimse hedefimiz değil ama hedefimiz de olan bir şey var. O da Türk sporunun haysiyetli, dünyadaki diğer spor kültürlerine yakın bir şekilde yönetilir ve işler hale gelmesidir. Bu da zaten spor kulüplerinin yöneticilerinin de birinci görevi olmalıdır” değerlendirmesinde bulundu.