Şaar Aşamayim’in yaza merhaba partisi

Şaar Aşamayim Sinagogu 8 Haziran Pazar günü Kemer Golf & Country Club Orman Evi’nin doğayla baş başa eşsiz mekânında düzenlediği geleneksel bahar pikniği ile yaza merhaba dedi

Toplum
18 Haziran 2014 Çarşamba

Sinagog Yönetim Kurulu’nun özenle hazırladığı günde davetliler keyif dolu bir gün geçirme fırsatını buldular. Çocuklar şişme oyuncaklar, sürpriz oyunlar, jonklor gösterisi ile eğlenirken yetişkinler masalarında birbirinden leziz ikramlar eşliğinde dostlarıyla güzel havanın tadını çıkardılar.

Tüm katılımcılara bir ay ücretsiz Kemer Country Club üyeliği günün güzel hediyelerinden biri oldu. Günün heyecanla beklenen anı şüphesiz canlı müzik konseriydi. Aşamayim Stars grubu yetenekli müzisyenleri, solistleri ve seslendirdikleri şarkılarla gönüllerde taht kurdu. İzleyenler açık hava konserindeymişçesine coşkulu ve keyifli dakikalar yaşadılar. Grubun solistleri Elza Cemal, Gila Benhabib, Karen Şarhon ve Yonit Kaspi çeşitli dillerdeki şarkıları başarıyla seslendirme yetenekleri ve sahnedeki performanslarıyla izleyicilerde hayranlık uyandırdılar. Hem gitar, hem keman çalan, kadife sesiyle sahnede Erol Evgin olduğuna dair hiç şüphe bırakmayan Ceki Sezer; beyefendiliği ve sıcakkanlılığıyla tanınan baterist Alper Kohen; grubun özveri özelliğinin en büyük örneği, Kemerburgaz’da oturmadıkları halde çalışmalara katılmak için uzunca bir yoldan gelen, ayrıca orkestraya klavye ve masalsı flüt seslerini kazandıran Gila ve Ceki Granti; Aşamayim Stars’a heyecanı ve enerjisiyle katılan, gitarı eşliğinde seslendirdiği şarkılar ve başarılı rock yorumlarıyla hafızalara kazınan Ceki Besleyen; grubun tamamlayıcı ve toparlayıcı elemanı basgitarda Rasim Üretmen ve grubun ayrılmaz parçası, şarkı aralarında yaptığı sevimli esprilerle konsere neşe katan sempatik sunucu İlker Franko… Sinagog Başkanı günün gerçekleşmesinde büyük emeği olan Rafi Angat’a yönetim kurulu adına özel teşekkürlerini sundu. Angat sponsorlara ve güne katılımlarıyla destek veren davetlilere teşekkür ederek Haham Akaal Rav İzak Alaluf ve Neve Şalom Sinagogu Vakfı Başkanı Daryo Katalan’ı sahneye davet etti. İki buçuk ay öncesinde kurulduğu günden bu yana bu gün için çalışmalarını sürdüren Aşamayim Stars grubu üyelerine özverili çalışmalarından ötürü plaketleri sunuldu.