Löw´de sıcak temas

Alman hocanın menajeri Harun Arslan´la dün masaya oturan Bülent Tulun ve Erdal Keser olumlu yanıt aldı. Löw´ün de teklife sıcak baktığı öğrenildi

Spor
18 Haziran 2014 Çarşamba

G.Saray, Lucescu'nun Shakhtar Donetsk'ten izin alamaması üzerine teknik direktör arayışında B planını devreye soktu ve Joachim Löw için düğmeye bastı. Almanya Milli Takımı'nın hocası için bu kez bizzat başkan Ünal Aysal devreye girdi. Başkan’ın talimatıyla Bülent Tulun ve yeni sportif direktör Erdal Keser, Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Joachim Löw'ün menajeri Harun Arslan ile İstanbul'da bir araya geldi.

Aysal'la görüşecek
Aynı zamanda yakın arkadaşı olan menajere Löw'ü takımın başına getirmek istediklerini ileten Tulun, Harun Arslan'dan, "Löw Dünya Kupası'nın ardından bu teklife sıcak bakabilir" yanıtını aldı. Menajer Arslan'ın hafta içinde Brezilya'ya giderek ünlü teknik adama Aysal'ın kendisini G.Saray'da görmek istediği mesajını iletecek. Löw'ün de böyle bir teklife sıcak baktığı ve Aysal ile özel olarak telefonda görüşeceği öğrenildi. 

Jorge Jesus iddiası
Öte yandan Ünal Aysal'ın bir süre önce Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için gittiği Lizbon'da, Benfica'nın başarılı teknik direktörü Jorge Jesus ile görüştüğü ileri sürüldü. Yanında ismi belirlenemeyen bir kişi daha olan Ünal Aysal'ın, 50 yaşındaki Portekizli’ye teklifte bulunduğu öğrenildi.