GÖZTEPE KÜLTÜR DERNEĞİ faaliyetlere devam ediyor

Toplum
21 Mayıs 2014 Çarşamba

Edirne gezisi

GKD Hanımlar Komisyonu 14 Mayıs Çarşamba günü 45 kişilik bir grupla sabahın erken saatlerinde buluşup otobüsle Edirne’ye doğru keyifli bir yolculuğa çıktılar. Edirne’ye vardıklarında ilk olarak Mimar Sinan’ın muhteşem eseri olan Selimiye Cami’yi, ardından tarihi Beyazıt Külliyesi’ni ve eskiden yıkık vaziyette olup yeniden restore edilen Edirne Sinagogu’nu gezdiler. Meriç Nehri üzerinde, GKD Hanımlarının hazırladığı çay ve kek molası veren katılımcılar,  günün tatlı yorgunluğu ve neşesi ile İstanbul’a döndüler.

Anneler Günü Kermesi

 Göztepe Kültür Derneği Hanımlarının özenle hazırlandıkları Geleneksel Anneler Günü kermesi 7 Mayıs Çarşamba günü Pangaltı Ramada Plaza Otelinde gerçekleşti. Dernek hanımlarının el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları birbirinden güzel  ürünler beğeniye sunuldu. Ev eşyası, kadın giyimi, ayakkabı, mayo gibi geniş ürüne sahip olan kermes yoğun ilgi gördü. Anneler Günü öncesi düzenlenen kermese katılanlar bu sene de, uygun fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfini çıkardılar.

Sezon sonu kermes kahvaltısı

20 Mayıs Salı sabahı kermes çalışanları ve Hanımlar Komisyonu hazırladıkları nefis bir kahvaltı ile bir araya geldiler. Tüm sezon çalışmanın keyfini ve başarılı geçen kermes faaliyetinin mutluluğunu yaşayan GKD Hanımları sohbet edip kahvaltılarını yaptılar. İlerleyen dakikalarda aralarına katılan geçmiş dönem Başkanı İsak Petilon onlarla geçirmiş olduğu zamanların kıymetli olduğunu ve bu dönem içerisinde göstermiş oldukları özverilerden dolayı teşekkürlerini sundu.