Hayalinizdeki düğün ile sonsuz mutluluğa adımı Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli’de atın

Açık hava teraslarında, havuz başında ya da balo salonunda bir ömür boyu hatırlanacak bu özel günü, çok özel bir yerde kutlayın.

Yaşam
17 Nisan 2014 Perşembe

Edna SARFATİ


Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli ne zaman açıldı? Bize biraz otelinizden bahsedebilir misiniz?

Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli 5 Şubat 2014’de hizmet vermeye başladı. Şişli’nin en merkezi noktasında, 5 yıldızlı hizmet veren uluslararası bir zincirin halkasıyız. 25’i suite olmak üzere 291 odamız bulunuyor. 16 toplantı odası ve 750 metrekarelik, yüksek tavanlı, kolonsuz bir balo salonumuz var. Balo salonumuzun 430 metrekarelik fuayesi de bulunmakta. Ayrıca Türkiye’nin en iyi lezzetlerini sunduğumuz restoran ve canlı müzik performansı olan bir bara sahip olmak otelimizi ayrıcalıklı kılıyor. 3200 metrekare üstüne kurulu, güneş ışığı alan; açık ve kapalı yüzme havuzu bulunan spa ve fitness alanımız ile de misafirlerimize yüksek kalitede hizmet sunuyoruz.

Otelde düğün, davet ve organizasyonlarınız için hangi mekanlarınız bulunuyor?

Otelimizde düğün, davet ya da organizasyonlar için üç ayrı mekan alternatifimiz bulunuyor. 1000 kişiye kadar konuk ağırlayabildiğimiz balo salonumuz dışında; bir açık hava terasımız ve bir havuz başı alanımız bulunuyor. Böylece farklı amaçlara ve zevklere yönelik birçok etkinliğe ev sahipliği yapabiliyoruz.

Yeni evlenecek çiftlerin sizi tercih etmesi için nasıl bir hizmet sunuyorsunuz?

Dünya trendlerini yakından takip eden deneyimli ekibimiz yeni evlenecek çiftlere özenle hazırlanan organizasyonlar ve estetik çözümler sunuyor. İlk günden itibaren çiftler için a’dan z’ye her şeyi titizlikle düşünerek düğün günlerini kusursuz hale getiriyoruz…

Düğün paketinizin içeriğinde neler bulunuyor?

 Davet öncesi dört kişilik menü tadımı, hoş geldiniz kokteyli, Chef Fikret Özdemir tarafından özenle hazırlanmış düğün menü seçenekleri, akşam yemeği süresince limitsiz yerli içki servisi, düğün pastası ve show cake, iki adet günlük kullanım odası gibi tüm beklentileri karşılayan bir paketimiz bulunuyor.

Çiftlere sağladığınız ayrıcalıklı fırsatlarınız var mı?

 Radisson Blu Hotel Şişli’de düğün yapmak isteyen çiftleri; Avrupa’da diledikleri şehre uçak biletlerini ve konaklamalarını karşılayarak balayına gönderiyoruz. Küçük sürprizler ile düğün gününü taçlandırırken; düğün öncesi ‘ilk dans’ için dört derslik dans eğitimini de hediye ediyoruz.

Özel olarak hazırlanmış düğün menüleriniz bulunuyor mu?

Ünlü Executive Chef Fikret Özdemir’in liderliğinde çok geniş ve konusunda dünya çapında başarılar elde etmiş bir mutfak ekibimiz var. Düğünler için hazırlamış olduğumuz birbirinden lezzetli sekiz menümüz bulunuyor. Ayrıca ‘kosher’ menümüz ile de oldukça iddialıyız. Çok uzun yıllar yurt dışında çalışmış olan şefimiz ‘Kosher’ menülerde harikalar yaratıyor.

Düğün organizasyonlarınızda mekan dekorasyonunuzu siz mi üstleniyorsunuz?

Düğün organizasyonlarında dekorasyonu bu konuda başarısı, tasarımları ve verdiği yüksek kaliteli hizmet ile tanınan firmalar ile çalışıyoruz. Çok yeni bir otel olmamıza rağmen, şu ana kadar yaptığımız düğün ve davetlerde misafirlerimizden övgü dolu sözler ve teşekkür mektupları aldık.

 Bu bir ilandır