Matan Baseter-Barınyurt Bet El Sinagogu’nu ziyaret etti

Kadıköy Hemdat İsrael Sinagogu Vakfı Yönetim Kurulu, Mordo Hazak başkanlığındaki Matan Baseter Yönetim Kurulu’nu Caddebostan Bet El Sinagogu’nda ağırladı

Toplum
9 Nisan 2014 Çarşamba

Kadıköy Hemdat İsrael Sinagogu Vakfı Sosyal Yardım Kolu Başkan Yardımcısı Baruh Mori geçmişten günümüze iki kurum arasındaki sıcak ilişkiyi özetledi. Gönüllü hanımların da hazır bulundukları toplantıda Sinagog Vakıf Başkanı Mayir Saranga, Matan Baseter- Barınyurt heyetine sıcak mesajlarla hoş geldiniz diyerek, iki kurum arasında yıllardır devam eden örnek işbirliğine atıfta bulundu. Saranga; Matan Baseter’in yardım faaliyetlerinde ana ilke olan, alanı rencide etmeyecek ve verenle karşı karşıya getirmeyecek gizlilikte yürüttükleri kutsal çalışmalarında kendileri ile birlikte uyumlu, verimli ve sevgi dolu bir işbirliği ile çalışıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve tüm gönüllü hizmet verenlere teşekkürlerini iletti. Bu güzel birlikteliğin önemini vurgulayan özel sertifikayı ziyaretin anısına takdim etti.

Matan Baseter- Barınyurt Başkanı Mordo Hazak ziyaret nedenlerinin teşekkür olduğunu ve Kadıköy Hemdat İsrael Sinagogu Vakfı Sosyal Yardımlaşma Kolu ile Asya yakasında gerçekleşen işbirliği ve dayanışmanın kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu belirttiği konuşma sonrasında kurum ile ilgili son gelişmeleri paylaştı.