Handy Cure s’ Güvenli ağrı kesici tedavi cihazı

Geçtiğimiz günlerde Şabat sofrasında kolumun ağrıdığını fark eden yeğenim Derya Yannier pazar sabahı tüm işini bırakıp satışını üstlendiği mucizevi aletle kapımı çaldı. İkinci haftanın sonunda ağrım hafiflemişti bile… Düşük düzeyli soğuk lazer terapi (LLLT) teknolojisini kullanan bir ağrı kesici tedavi cihazı Handy Cure s’. Sizlerle paylaşmak için ben sordum, Derya anlattı.

Ester YANNİER Sağlık
2 Nisan 2014 Çarşamba

Handy Cure s’ ile tanışman nasıl oldu?

On sene profesyonel basketbol oynadıktan sonra dizimde oluşan bir kıkırdak sakatlığından dolayı sporu bırakmak zorunda kaldım. Tedavisi zor ve uzun süren bir rahatsızlık olan bir sakatlık olduğu için yurt dışındaki doktorlar alternatif tıp olarak bir lazer cihazından bahsettiler. Doktorların tavsiyesiyle kullanamaya başladım. Düzenli kullandığımda yararını gördüm. Bu teknoloji, Rusya’da astronotların uzayda kendilerini tedavi edebilmeleri ve vücutlarında biriken ödemleri dağıtmaları amacıyla bulunmuş, zamanla İsrail’deki bir firma tarafından uyarlanıp bugünkü halini almış. Handy Cure s’ cihazının yapım aşamasında çalışan mühendis ve bilim adamları var olan tüm çalışmaların sonuçlarını incelemiş en etkili teknolojileri, kullanımı kolay ve güvenli olan bu cihazda birleştirmiş. Ev tipi ilk lazer tedavi cihazı olan Handy Cure s’, piyasadaki tüm rakiplerinden farklı olarak sadece lazer teknolojisini değil, kızılötesi ışın, görünebilir kırmızı ışık ve manyetik alan teknolojilerini de kullanıp vücut için en iyi sonuçları verecek şekilde tasarlandı.

 Handy Cure s’ hangi sakatlık ve ağrılarda kullanılabiliyor?

Vücuttaki her türlü ağrıya karşı kullanılabiliyor. Birkaç yan etkisi dışında hiçbir zararı da yok. Kanserli hastalarda, kalp pili olanlarda ve hamilelerin karın bölgesinde kullanılması tavsiye edilmiyor. Hücrelerdeki enerji (ATP) üretimini tetikleyen, kan dolaşımını hızlandıran ve böylece hücrenin iyileştirici etkisini arttıran bu teknoloji sayesinde migren ağrıları; sırt, bel, omuz, diz ağrıları; kas, eklem, tendon yaralanmaları ve vücudun herhangi bir bölgesindeki ödem veya enfeksiyon durumları giderilebilir. Tüm bu ortopedik kullanım alanlarının yanında, düşük düzeyli lazer teknolojisinin kozmetik alanda da kullanımı mümkündür. Cilde uygulanan her türlü kremi cilt altına atma ve cilde olan etkisini gözle görülür şekilde arttırma amaçlı da kullanılmaktadır. Kan dolaşımını hızlandıran ve hücre yenilenmesini sağlayan bir cihaz.

7’den 70’e herkes kullanabiliyor…

Handy Cure s’ cihazı, fizik tedavi merkezlerinde sıkça kullanılan lazer tedavi cihazlarının ev kullanımı için tasarlanmış versiyonu. Çoğu zaman ağrı ve şikâyetlerimiz, fizik tedaviye gidilen süreçler dışında da devam eder. Sürekli olarak fizik tedavi merkezlerine gitmek ise hem çok maliyetli hem de oldukça vakit kaybettirici olabilir. Bu durumlar düşünülerek üretilen bu ev tipi tedavi cihazıyla, kesinlikle hiçbir yan etki kaygısı olmadan, evinizin rahatlığında ağrılarınızı dindirebilirsiniz. Sadece ağrıyan yerin üzerinde, cilde değdirilerek beş dakikalık seanslar halinde uygulanan bu cihaz ile günde iki kez 2-3 seans uygulayarak ağrı kesici ilaçlara karşı olan bağımlılığınızı azaltabilirsiniz. CE  (Avrupa uygunluk belgesi) ve FDA (ABD Uygunluk Belgesi) onayları da bulunan bu cihaz, Sınıf A (insan sağlığı için olabilecek minimum risk) klasmanında konumlandırılmıştır ve kullanım talimatlarına uyarak kullanıldığı takdirde sağlığa kesinlikle hiçbir zararı yoktur.

Tedavi süresi nedir?

Kullanımı son derece basit ve güvenli olan Handy Cure s’ cihazı ile her türlü ağrınızı evinizin konforunda kolaylıkla rahatlatabilir ve düzenli kullanım sayesinde tedavi imkânı sağlayabilirsiniz. Akut ağrılar için birkaç seans, kronik ağrılar için de 2-3 haftalık düzenli kullanım sonrasında iyileşme gözlemleyebilirsiniz. Başta Amerika ve Almanya olmak üzere tüm dünyada yaygınca kullanılan Handy Cure s’ cihazı hakkında sayısız araştırma makaleleri ve klinik testlere ulaşabilirsiniz. Ürün ve teknoloji hakkında detaylı bilgi için, www.medikalcozum.com sitesini ziyaret ediniz.

3-6 Nisan arası TÜYAP yapılacak olan expo med fuarında deneme fırsatı bulabilirsiniz… Tanışabilirsiniz…