Alp Alkaş’ın ismi Alef’de yaşayacak

3 Kasım 2012 tarihinde ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Alp Alkaş’ın adını yaşatmak için Alef binasında hazırlanan yeni mekânın açılışı 23 Mart pazar günü gerçekleşti

Toplum
26 Mart 2014 Çarşamba

Açılışa Alp Alkaş’ın ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Hahambaşı Rav İsak Haleva ve Rav Nafi Haleva da katıldılar. 200’e yakın misafirin ağırlandığı günde Hahambaşı Rav İsak Haleva ile Avi Alkaş mekânın kapısına dualarla mezuza astılar. Hahambaşı Rav Haleva ve Rav Nafi Haleva’nın yaptıkları konuşmaların ardından Dinamo Eğitim & Danışmanlık’ta kuşaklar ekseninde iç ve dış müşteri davranışları ve işveren markalama çalışmaları yapan ve aynı zamanda Universum’un Ortadoğu Direktörlüğü’nü de sürdüren Evrim Kuran barkovizyon eşliğinde ‘Organizasyonda Kuşak Karması’ başlığı altında bir sunum yaptı.

 

Aa Com.STATION adı verilen mekân özellikle mobil genç girişimciler ve farklı bir ortamda bir araya gelerek, çalışmak, araştırmak, görüş ve deneyim paylaşmak isteyenler için DE.X Mimarlık Şirketi’nin kurucusu Mimar Berke Debensason tarafından tasarlandı. Work Station, grup masaları ve toplantı odası gibi bölümleri olan mekân kendi deneyimlerini yaşamak isteyenler için ideal bir seçim.