Hahambaşılığa ziyaretler devam ediyor

Beyoğlu Belediye Başkanı ve 30 Mart yerel seçimlerinde AKP Beyoğlu Belediye Başkan adayı olan Ahmet Misbah Demircan 10 Mart Pazartesi günü Hahambaşılığa bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Toplum
12 Mart 2014 Çarşamba

Hahambaşı Rav İsak Haleva ile birlikte Türk Musevi Cemaati Başkanı İshak İbrahimzadeh, Onursal Başkan Bensiyon Pinto, Başkan Vekili Jojo Nassi, Uygulamacı Başkan Yardımcısı Moris Levi ve Beyoğlu ilçesinde bulunan kurum, kuruluş ve vakıfların başkanlarıyla temsilcileri tarafından karşılanan A. Misbah Demircan, başkanlığı altında geçen dönemlerde yapılan işlere ilişkin geniş bir izahattan sonra geleceğe yönelik plan ve projeleriyle ilgili öngörülerini ifade etti.

Samimi ve yapıcı bir düşünce alışverişi ortamında gelişen görüşmeler, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

AKP Adalar Belediye Başkan Adayı Coşkun Özden 11 Mart Salı günü Hahambaşılığı ziyaret etti. Hahambaşı Rav İsak Haleva’yla birlikte bulunan Türk Musevi Cemaati Başkanı İshak İbrahimzadeh, Uygulamacı Başkan Yardımcısı Moris Levi ve adalardaki cemaat kurum ve kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılanan Özden ile görüşme çok verimli bir sohbet havasında gerçekleşti. Görüşme boyunca Adaların ihtiyaçları, özlemleri ve geleceğe ilişkin plan ve projeler konusunda görüş alışverişlerinde bulunulurken plan ve projelerin uygulama önceliği üzerinde duruldu.

İstanbul’un incisi niteliğindeki bu güzel ilçenin layık olduğu düzen ve hizmetlere kavuşması dilekleriyle son bulan görüşme yapıcı ve yararlı saptamalara vesile oldu.