Diyalog e-dergi 5 yaşında

Genel Yayın Yönetmenliğini Şalom Gazetesi yazarlarından Rafael Algranati’nin üstlendiği Diyalog e-dergisi beşinci yılını 2 Şubat Pazar günü İzmir Küçük Kulüp (Alliance)’da bir kokteyl ile kutladı

Toplum
12 Şubat 2014 Çarşamba

İzmir Yahudi Cemaati Onursal Başkanı Moris Bencuya, geçmiş dönem Başkanı Jak Kaya, yeni Başkan Sami Azar’ın yanı sıra aralarında Binyamin Hazan ve Avram Sevinti’nin bulunduğu İzmir Cemaati Yönetim Kurulu üyeleri, kurum başkanlarının da katıldığı etkinlik coşkuyla sürdü. Jak Kaya ve Sami Azar’ın yaptığı konuşmada Dialog’un beklenenden çok daha başarılı olduğu ifade edildi. Ardından Genel Yayın Yönetmeni Rafael Algranati yeniliklere açık olmanın önemine değinen bir konuşma gerçekleştirdi.

Algranati, Diyalog e-dergisinin abone sayısının 2870 olduğunu, mail gruplarıyla birlikte 10000 kişiye ulaştıklarını belirtti. Derginin çıkmasında editör ve İzmir’e İz Bırakanlar ile Bizden Biri köşelerinin yazarı Sarit Bonfil’in çok önemli bir rol oynadığını, Beki Şikar’ın ise İzmir toplum haberlerinin editörü olarak çalıştığını söyledi.