“Anayasa Mahkemesi’ne başvuracağız”

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Yargıtay kararı üzerine af istemediklerini sadece adil yargılama istediklerini ve Anayasa Mahkemesi’ne gideceklerini söyledi.

Spor
22 Ocak 2014 Çarşamba

AF İSTEMİYORUZ…

Beyaz Tv’ye konuşan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu yeniden yargılama istediklerini söyledi ve, “Bu ülkeye yazık. Yeniden yargılanma değil adil yargılanma istiyoruz.  Biz af istemiyoruz. O insanların çocukları var ve yazık oluyor. Silahlı örgüt kuruldu diyorlar. Böyle bir hukuk anlayışı var mıdır? Bu kanunun nasıl çıktığını biliyoruz ve değişmesini istiyoruz. Anayasa Mahkemesi’ne başvuracağız,” dedi.

BİZ BEKLEYECEĞİZ…

“Biz bunu hiçbir şekilde unutmayacağız ve unutturmayacağız. Fenerbahçe taraftarı bir arada 10-15 gün daha bekleyeceğiz. Biz bütün Fenerbahçeliler olarak bekliyoruz. Yeniden yargılanmanın önünün açılmasını bekliyoruz.”

ADİL YARGILAMA İSTİYORUZ…

“Israrla söylüyorum yeniden yargılama değil adil yargılama istiyoruz  Böyle adalet olmaz. Bütün belgeler varken savunma hakkı verilmiyor.”

KONUŞURSAM YER YERİNDEN OYNAR…

“Ben hiçbir kulüp için bir şey söylemedim ama söylersem yer yerinden oynar. Bu işleri yapanları Allah’a havale ediyoruz. Öbür dünyada hesaplaşacağız. Fenerbahçe taraftarı bunları unutmaz, ben Mahmut Uslu olarak, herhangi bir yaptırım geleceğine inanmıyorum.”

FENERBAHÇE’Yİ SATTILAR...

Mahmut Uslu son olarak; “UEFA adil bir ceza vermedi ve biz gerekli itirazları yaptık. CAS bunu onayladı. Acele etmeyin yavaş yavaş her şeyi açıklayacağız Fenerbahçeli kendi işine bakar,” dedi.