Etkinlikleri dijital rehberden takip edin

Beyoğlu’nun dijital rehberi Beyogluin, yenilenerek yepyeni bir kimliğe kavuştu. Buradan, en güzel mekan ve etkinlikleri takip etmek, indirim ve davetiyeler kazanmak mümkün. Konuyla ilgili en son gelişmeleri Lesli Karavil ile görüştük

Batya KEBUDİ Yaşam
27 Kasım 2013 Çarşamba

Dört yıl önce dijital bir “Beyoğlu Etkinlik Rehberi” olarak kurulan beyogluin.com, Lecool İstanbul bünyesine geçtikten sonra yepyeni bir kimliğe kavuştu!

Birbirini tamamlayan Lecool ve Beyogluin arasındaki fark nedir?

Lecool, tüm İstanbul’daki seçmece etkinlik ve mekanları haftalık bültenlerle üyelerine sunarken; Beyogluin, etkin olduğu bölgeyi daraltıp sadece Beyoğlu’na odaklanıp, etkinlik ve mekan seçkisini ise daha geniş bir içerikle ve günlük olarak sunuyor.

Beyogluin’in ne gibi avantajları vardır?

Üyelerine, Beyoğlu ve yakın çevresinde geçirecekleri bir günü baştan sona planlama fırsatı veren Beyogluin, ileriye dönük kişisel bir takvim oluşturma olanağı da sunuyor. Özel indirimleri ve davetiyeleri ile üyelerine çeşitli mekan ve etkinlikler için avantajlar sağlayan Beyogluin, takipçileriyle etkileşime girdiği mecra sayısını da arttırıyor.

Burn Electronica Festival Istanbul 2013 ve Fil’m Hafızası etkinliklerinin medya sponsorluğunu da üstlenen Beyogluin, üye olmak isteyen takipçilerine uzun formlar doldurtmuyor. Ücretsiz bir şekilde üye olup e-mail ve şifreleri ya da doğrudan Facebook hesaplarıyla siteye giriş yapan Beyogluin üyeleri, indirim ve davetiyelerden yararlanmaya hemen başlayabiliyorlar.

Beyogluin hangi mekanlarda?

Genişleyen içeriğine mekanları da ekleyen beyogluin, üyeleri için bölgenin en iyi kafe, bar, restoran, kulüp ve konsept mağazalarında özel indirimler kazandırıyor. Bu indirimlere ulaşmak ise çok kolay. Mekân-in sayfasında yer alan indirimli mekanların altındaki “İndirim al” butonuna basan üyeler, e-mail adreslerine gelen adlarına özel kupon ile indirimlerini hemen kullanmaya başlayabiliyorlar.

Beyogluin; Beyoğlu’nun en özel mekânlarında gerçekleşen müzik, tiyatro ve sinema etkinlikleri için de davetiye kazandırıyor. Etkinliklerin altındaki “Davetiye kazan” butonuna basan üyeler, otomatik çekiliş sonucunda e-mail adreslerine gelen adlarına özel kupon ile sadece o günkü değil, ileri tarihlerdeki konser, tiyatro ve film gösterimleri için de davetiye kazanıyorlar.

iPad ve mobil uygulamalarıyla aktif kullanıcılara da her yerden ulaşım imkanı veren Beyogluin, her geçen gün artan üye sayısı ve 25 bin takipçiyi geçen Facebook sayfası ile artık daha da geniş bir kitleye ulaşıyor.

www.beyogluin.com