Aziz Yıldırım’ın başarı sırrı!

Tanıdığı kişilerle yüz yüze görüşen, tanımadıklarını telefonla arayan Yıldırım’ın oy istemediği sadece kongreye katılmalarını rica ettiği öğrenildi

Spor
6 Kasım 2013 Çarşamba

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, seçim zaferinin ardında çok ciddi bir iletişim başarısı yatıyor. Yıldırım görev süreci boyunca üyelerle kurduğu yakın ilişkinin yanı sıra seçim döneminde de sıcak teması kesmedi, yoğun bir mesai harcadı.

Gece geç saatlere kadar kulüpte yönetim kurulu arkadaşları ve profesyonellerle çalışan Aziz Yıldırım, birçok kongre üyesine telefonla ulaştı. Yıldırım tanıdığı üyelerin birçoğu ile yüz yüze görüşüp, yemeklerle bir araya gelirken, tanımadığı Fenerbahçeliler ile de telefon vasıtasıyla bağlantı kurdu. Telefonun ucunda Yıldırım’ın sesini duyan üyelerden bazıları sevincini attığı çığlıkla gösterirken, bazı üyeler ise kendisine şaka yapıldığını zannedip telefonu kapadı. Ancak Başkan telefonu tekrar çevirerek bu üyeleri Aziz Yıldırım olduğuna inandırdı ve uzun uzun sohbetler yaptı.

Başkan’ın üyelerle yaptığı bu görüşmelerde kendisine “oy” istemediği belirtildi. Yıldırım sadece Fenerbahçeliler’den tarihi kongreye gelip katılımda bulunmalarını talep etti.

FAZLASINI BEKLİYORDU

Bu arada Mehmet Ali Aydınlar’a büyük bir fark atan Yıldırım’ın sonuçlar açıklandıktan sonra yakın çevresine “Ben yüzde 80’in üzerinde bir oy alacağımı düşünmüştüm” dediği öğrenildi. Kongre öncesi çalışma arkadaşlarına bu tahminini sık sık söyleyen Yıldırım haklı çıkınca herkesin tebriğini aldı. Başkan’ın seçimden sonra kendisine gösterilen destek karşısında oldukça duygulandığı ve salonda fazla durmayarak evinin yolunu tuttuğu belirtildi.

ÖNCE TATİL SONRA PROJE

Kulüp tarihinde en fazla oyu alarak 11. kez koltuğa oturan Aziz Yıldırım yoğun maratonun ardından yorgunluk atmak için tatile çıktı. Eşiyle birlikte bir süre dinlenmek isteyen Yıldırım’ın uzaktan da olsa işleri takip edeceği, dönüşte kolları sıvayarak öncelikli olarak Fenerbahçe Bankası, Fenerbahçe Üniversitesi ve Fenerland projeleri ile ilgili çalışmaları hızlandıracağı belirtildi. Yıldırım’ın derbiden önce İstanbul’da olması bekleniyor.