Aydınlar mahkemeye gidiyor

Fenerbahçe Kulübü’nden kongrede oy kullanacak üyelerin listesini isteyen ancak tüm girişimlere rağmen bunu başaramayan Mehmet Ali Aydınlar sorunu mahkemede çözme kararı aldı.

Spor
31 Ekim 2013 Perşembe

Fenerbahçe Kulübü’nde bu hafta sonu yapılacak kongrede başkan adayı olan Mehmet Ali Aydınlar, genel kurulda oy kullanacak üyelerin listesini kulüpten alamamasının ardından konu ile ilgili hukuki süreç başlatma kararı aldı.

Mevcut yönetimin isim listesi vermemesi üzerine Aydınlar’ın noter kanalıyla talebini tekrarladığı ancak yine sonuç alamadığı bildirildi. Aydınlar tüm girişimlerin sonuçsuz kalması üzerine durumu mahkemeye taşımaya karar verdi. Mehmet Ali Aydınlar mahkeme kararı ile bu isimleri kulüpten almayı planlıyor.
Sarı-lacivertli kulüpte 11.500 civarında kongre üyesi oy kullanma hakkına sahip. Ancak bu isimleri tek tek tanıma ve bilme şansı yok. Kimi İstanbul’da, kimisi Anadolu’da ya da yurt dışında yaşıyor. Bu isimlerin kim olduklarını sadece kulüp ve Başkan Aziz Yıldırım biliyor. Aydınlar da kongre öncesi plan ve projelerini bu üyelere anlatabilmek için bu kalabalık listenin kendisinde de olmasını istiyor.

Bu arada Aydınlar ve ekibi seçim öncesi çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Ülker Arena’nın hemen yanında kurduğu seçim ofisinde çalışan Aydınlar mesaiye hafta sonunda da devam etti. Çok sayıda kongre üyesi Aydınlar’ın seçim ofisine giderek bilgi alıyor.