Yusuf De Eskinazis Matematik Ödülü sahibini buldu

Bu yıl ilk defa UÖML mezunlarının üniversite başarılarını ödüllendirmek amacıyla Yusuf De Eskinazis tarafından verilen matematik ödülünü, 2013 LYS’de Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü kazanan Talya Molina aldı

Toplum
9 Ekim 2013 Çarşamba

30 Eylül Pazartesi günü Amram Oditoryumu’nda yapılan törende, 2013 LYS’de TM mezunları arasında, yüzdelik dilimde en önde olan ve en fazla matematik neti yapan Molina ödülünü Yusuf De Eskinazis’den aldı. De Eskinazis, Molina’ya ödülünü verirken çok duygulandığını ifade etti ve UÖMO öğrencilerinin başarılarını ödüllendirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Törende konuşma yapan UÖMO Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi, cemaat içinde eğitime gönül vermiş eğitim severlerin öğrencilerin başarılarını arttırmaya yönelik verdiği ödüllerin gençleri çalışmalarında motive ettiğini belirtti ve kurumu adına öğrencilerin başarılarını destekleyen UÖMO dostlarına teşekkür etti.

Molina’da başarısında öğretmenlerinin payının büyük olduğunu belirterek Yusuf De Eskinazis ve ailesine teşekkür etti ve bu yıl üniversite sınavına hazırlanan arkadaşlarına başarılar diledi.