İşte Mancini’den ilk sözler

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılı kulüple sözleflme imzaladığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Spor
2 Ekim 2013 Çarşamba

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kulüp başkanı Ünal Aysal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile yeniden bir araya gelen ve 3 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan teknik adam, GS TV’ye yaptığı açıklamada, “Çok memnunum. Galatasaray gibi büyük bir kulüpte olmaktan çok mutluyum,” dedi.

Mancini, Galatasaray’ı tercih etme nedeniyle ilgili bir soru üzerine, “Çok farklı ve çok büyük bir camia. Dolayısıyla çok doğru bir karar verdim,” ifadelerini kullandı.

Roberto Mancini, sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Juventus ile oynayacağı maçta ilk kez yeni takımında görev yapacak olmasıyla ilgili ise “İlk maçımın  Juventus takımına karşı olması, güzel bir tesadüf. Çok güzel bir maç olacak. Fakat daha bugün geldim. Yine de önemli bir maç olacak,” diye konuştu.

Lutfi Arıboğan da Mancini ile 3 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirterek, “İnşallah başarılı bir 3 yıl olmasını diliyoruz. Kendisi dünyanın kabul ettiği, son derece başarılı bir teknik direktör. İnşallah süratle Galatasaray’a adapte olacak ve başarılarımız kaldığı yerden devam edecek. Tekrar hem Türk futbolu ve spor ailesine, hem camiamıza hayırlı olsun,” şeklinde konuştu.

Mancini, sözleşme imzaladıktan sonra antrenmana çıkarak, futbolcularla tanıştı. Daha sonra futbolcuları etrafına toplayan İtalyan çalıştırıcı, bir konuşma yaptı.