Aldo Perahya ödülleri dağıtıldı

Eylül ayının ilk haftası Yıldırımspor tesislerinde, yaz spor okullarının kapanış töreni, öğleden sonra ise geleneksel Aldo Perahya Turnuvası ödül töreni gerçekleştirildi

Toplum
18 Eylül 2013 Çarşamba

Minikler sabah saatlerinde kendileri için hazırlanan kahvaltı öncesi final maçlarını oynayıp ailelerinin katıldığı törende madalyalarını aldılar.

Öğleden sonra ise Perahya ailesinin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreni öncesinde Rıfat ve Alp Perahya, her sene olduğu gibi yöneticiler ve basketbol öğretmenleriyle küçük bir gösteri maçı gerçekleştirdiler.

Bu sene onuncusu yapılan ve başladığı ilk günden beri büyük, küçük herkes tarafından yoğun ilgi gören Aldo Perahya Turnuvası’na futbol, basketbol, plaj voleybolu ve scrabble dallarında 200’ün üzerinde sporcu katıldı.

Törende ‘Yeni Evimiz Alef’ Başkanı Alen Hananel kısa bir konuşma yaptıktan sonra Perahya ailesine katkılarından ötürü bir teşekkür plaketi sundu. Rıfat Perahya da konuşmasında her yıl bu organizasyona katılmaktan büyük bir keyif aldıklarını belirtti.

Bu yılki turnuvada futbol kategorisinde En Centilmen Fairplay Oyuncu Ödülü’nü Şay Nahmiyas, basketbol dalında En Değerli Oyuncu Ödülü’nü Yusuf Molho ve plaj voleybolu dalında En Faydalı Bayan Oyuncu Ödülü’nü Valeri Bahar aldı.   

 Futbol dalında Direnkale, basketbolda Firebirds, plaj voleybolunda ise San Marino takımları şampiyon oldular. Scrabble turnuvasının birincilik kupasını evine götüren ise Suzi Kovos oldu.

İkincilik alan takımlar futbolda Günün Spesyali, baskette Çaycılar, plaj voleybolunda Ciksler; üçüncülüğü paylaşanlar ise futbolda San Marino, baskette Değişik, plaj voleybolunda Mişpaha takımları oldu. Scrabble dalında Solanj Hara ikinci olurken Rifka Barokas ve Vivet Yohay üçüncülüğü paylaştılar.