Dernekler Roş Aşana için hazır...

İbrani takvimine göre 5774 yılına girişi simgeleyen Roş Aşana bu sene 4-5 Eylül günleri kutlanıyor. Yeni bir yıla girerken hayır kurumlarımızın hazırladıkları kart ve armağanlar, dost ve akrabalarının bayramını kutlamak isteyenlere seçenek sunuyor.

Toplum
21 Ağustos 2013 Çarşamba

MATAN BASETER - BARINYURT

Yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatmak amacıyla kurulan Matan Baseter; aynı zamanda  yüze yakın pansiyonerinin tüm ihtiyaçlarını bağışseverlerin katkılarıyla karşılıyor. Matan Baseter-Barınyurt her yıl olduğu gibi bu yıl da dört farklı yardım paketi sunmakta: Bayrama Özel Gıda Paketi, Aylık Gıda Paketi, Giysi Paketi ve Bayram Ekstra Gıda Paketi. İhtiyacı olanlara ulaşırken yakınınıza da bağışın onun adına yapıldığına dair kart ve sembolik bir hediye gönderilecek. Ayrıca kenarı desenli veya dantelli keten masa örtüleri ve yatak örtüsü seçeneklerini de hem kendiniz hem de yakınlarınız için temin edebilirsiniz.

Tel: (0212) 244 13 53 – 249 79 37 Faks: (0212) 293 60 22

e-posta: [email protected]

 

 

 

Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği

Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği’nde seçeceğiniz bir armağan ile derneğin himayesindeki çocukların geleceğine katkıda bulunabileceksiniz. Bir, iki, üç ve dört haftalık beslenme paketleri, terapi ve sosyal aktivite bağışı, giysi bağışı seçeneklerine internet adresinden görsel olarak da ulaşabilirsiniz. Dernekte tüm yıl bulabileceğiniz Bar-Mitsva, Bat-Mitsva, geçmiş olsun kartları, düğün, nişan, bebek albümleri, dekoratif çerçeveler, yeni doğan  bebek setleri gibi bağış seçenekleri ve bayram kartlarının yanı sıra farklı hediyelikler hazırlandı.

Tel: (0212) 296 46 16

Faks: (0212) 296 46 17

e-posta: [email protected] 

www.orfelina.com

 

OR-AHAYİM HASTANESİ VAKFI

113 yıldır uzman kadrosu ile her zaman insanlık yararına hizmet veren Balat Or- Ahayim Hastanesi Vakfı Pembe Melekleri bu yıl bayram için tebrik kartlarının yanı sıra elma reçeli doldurulmuş kâse, özel kırmızı şarap, çocuklar için hazırlanmış junior set, lokum, portakallı çikolata, kestane şekeri ve şamfıstık krokan ile doldurulmuş farklı şekil ve boyutlarda servis tabakları ile birçok tatlı çeşidinin birlikte sunulduğu özel hediye paketi hazırladılar.

Tel: (0212) 267 33 22 (Pbx)

Faks: (0212) 267 33 77

www.orahayim.com

 



İhtiyarlara Yardım Derneği

Bünyesinde barınan yaşlılara daha iyi bir yaşam imkânı sağlayan İhtiyarlara Yardım Derneği, sevenlerinin bayramlarını kutlamak isteyenler için bu sene farklı bir uygulama ile sevgi, başarı, huzur, şans, neşe, refah ve en önemlisi sağlık dileklerini ulaştıracak bir dizi sertiŞka hazırladı.

Derneğin hediye seçenekleri arasında bronz, gümüş, altın, platin, kristal yaşam destek sertiŞkaları, bayram yaşam destek sertiŞkası, geleneksel ve müzikli bayram kartlarının yanı sıra, Sefarad yemekleri Kitabı, elişi ve canlı çiçek aranjmanları ile gümüş seçenekleri de mevcut.

 

 

 

Öğrencilere Yardım Derneği Mişne Tora

Birçok öğrenciye eğitim bursları temin ederek onlara manevi ve kültürel destek sağlayan Öğrencilere Yardım Derneği’nin (Mişne Tora) seçenekleri içinde çikolata, badem ezmesi, özel Antakya lezzeti ile doldurulmuş hediyelikler, özel şişesinde vişne likörü ve tebrik kartları bulunmakta. Ayrıca ÖYD, bağışlarını mütevazı bir şekilde gerçekleştirmeyi arzu eden bağış severler için de öğrencilerin başarılarını simgeleyen Takdir ve Teşekkür  Belgesi adı altında iki seçeneğin yanı sıra Bir Kitap Bir Hayat, Bir Burs Bir Gelecek, Bir Ders Bir Başarı adını verdikleri birer şilt hazırladılar. Ayrıca ‘Hayatımızın Aynası’ adlı bir belge de katkıda bulunanlara sunuluyor.

Tel: (0212) 230 90 27 

Faks: (0212) 241 72 74

e-posta:

[email protected]

Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.

Tüm kurum ve derneklerimizin yanı sıra Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayıncılık da dostlarınız ve sevdiklerinizin bayramlarını kutlamaya yardımcı oluyor. Sevdikleriniz için kitaplığımızın geniş yelpazesinden tercih edeceğiniz yerli ve yabancı kitaplar, objeler vs. özel Şyatlarla seçenekler arasında. Bunların yanı sıra, 3 aylık, 6 aylık, 9 aylık, 1 senelik Şalom aboneliği de armağan edebilirsiniz.

 Tel: (0212) 231 92 82 Faks: (0212) 231 92 83

www.gozlemkitap.com