Barınyurt, İYD, Golden Age ve GKD İstanbul´u yeniden keşfetti

Toplum
31 Temmuz 2013 Çarşamba

Barınyurt pansiyonerleri moral buldu

Barınyurt çatısı altında yaşamlarını sürdüren pansiyonerler 18 Temmuz Perşembe günü Barınyıldızlar eşliğinde farklı bir mekana gittiler. Bebek’te bulunan Cookshop adlı lokantada öğlen yemeği yiyen pansiyonerler hem sohbet ettiler hem de güzel havanın ve manzaranın keyfini çıkardılar.

 

 

İYD ve Barınyurt gönüllüleri kaynaşıyor

23 Temmuz Salı günü İYD Hanımlar Kolu Başkanı Beki Muaraf ve Barınyurt Hanımlar Kolu Başkanı Işık Namer’in çabalarıyla sedef adasına bir gezi düzenlendi. Yakın tarihlerde gerçekleşecek olan birleşme nedeniyle hanımlar arası bir tanışma ve kaynaşma günü olarak gerçekleşen bu gezi oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşti. İki kurum gönüllülerinin yaşlılara verdikleri önemi daha sıkı bir şekilde beraberce devam ettirecekleri sözleri verildi.


GKD’nin tekne gezisi

Göztepe Kültür Derneği’nin geleneksel tekne gezisi şarkıcı Çağdaş’ın müzik performansı eşliğinde gerçekleşti. Katılımcıların Türk Sanat Müziğini hep bir ağızdan seslendirdikleri gecede GKD gönüllüleri tarafından misafirlere Feride Petilon’un ebru sanatıyla hazırladığı kitap ayraçları ve ayrıca bayanlara birbirinden renkli omuz şalları hediye edildi. 

 

 

 

Golden Age  dostları geleneksel tekne gezisinde buluştu

17 Temmuz Çarşamba günü Golden Age Hanımları eşliğinde servislerle tekneye gelen Golden Age dostları Başkan Lida Sarfati ve arkadaşları tarafından karşılandı.

Katılımcılar Milka-Mahir Kasuto’nun sponsorluğunda gerçekleşen tekne gezisinde sunulan ikramların ardından gün boyu şarkıcı Hırant’ın söylediği şarkılara eşlik ettiler. Aynı gün Kaden Uziel’in doğum günü de kutlandı. Golden Age dostları Kasuto ailesine ve yöneticilere böylesine güzel bir günü yaşattıkları için teşekkür ederek tekneden ayrıldılar.