Dr. Mehmet Öz İsrail yolcusu

Televizyonların en tanınmış doktoru Mehmet Öz, Amerika’nın en tanınmış hahamı Shmuley Boteach ile birlikte İsrail gezisine çıkıyor.

Dünya
24 Temmuz 2013 Çarşamba

Sheldon ve Miriam Adelson ailelerinin verdikleri maddi destekle, Dr. Mehmet Öz ve Haham Shmuley Boteach, aileleriyle beraber Yahudi ülkesini ziyaret edecekler. ‘Reality show’ dünyasına hiç de yabancı olmayan Dr. Öz ve Haham Boteach, ‘Oprah and Friends’ programında tanışmışlardı.

Öz ve Boteach yolculuklarına 25 Temmuz’da başlayacaklar ve 29 Temmuz’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile buluşacaklar.

Dr. Öz, “Türk kökenli biri olarak Türk ve İsrail halkı arasındaki derin bağları ve dostluğu hep takdir ettim.  Bir Amerikalı olarak, İsrail’in Amerika ile olan dostluğundan ve Amerikan Yahudi cemaatiyle olan yakın dostluğumuzdan çok memnunum. Sevgili arkadaşım Haham Shmuley ile bu geziyi tertiplediği için ve Dr. Miriam ve Sheldon Adelson’a müteşekkirim, ”dedi.

Haham Boteach ise, “Mehmet ve eşi Lisa’nın cemaatimizle olan harika dostluğu ve Mehmet’in her türlü iletişim kanalını kullanarak insan hayatını koruma çabalarından dolayı onları uzun zamandır İsrail’e götürmek istiyordum,” dedi.