Müslüman Kardeşler’in yayın organı: “Mısır’ın yeni cumhurbaşkanı Yahudi“

Mısır’da iktidardan düşen Müslüman Kardeşler partisinin web sitesi yeni Cumhurbaşkanı Adli Mansur’un Yahudi köklerine sahip olduğunu iddia etti.

Dünya 0 yorum
5 Temmuz 2013 Cuma

Müslüman Kardeşlerin sitesi ayrıca El Cezire televizyoncularından Ahmed Mansur’un Facebook’ta yayınladığı mesajında Mısır Cumhurbaşkanı Adli Mansur’un bir zamanlar kendini Hristiyanlığa yakın hissettiğini ancak Mısır Hristiyan kilisesinin onu vaftiz etmeyi reddettiğini yazdığını iddia ediyor. 

Müslüman Kardeşler sitesinde Ahmed Mansur’un yazılarından alınan bölüm şöyle devam ediyor: “Adli Mansur ordunun yardımı ile Amerika, İsrail ve diğer Arap ülkeleri tarafından eninde sonunda sahte bir seçimle Mısır’ın liderliğine getirilecek ve onların çıkarlarına hizmet edecektir.” 

Öte yandan Twitter yolu ile  bir açıklama yapan El Cezire televizyoncusu Ahmed Mansur, Müslüman Kardeşler’in kendisine atfedilen sözlerinin yalan olduğunu belirten bir twit attı.

Kendisi adına Facebook’ta açılan sayfanın sahte olduğunu söyleyen televizyoncu Facebook’ta hesabı olmadığını da ilave etti.

Bu açıklamadan sonra Müslüman Kardeşler söz konusu haberi sitelerinden çıkardılar.

Kaynak : Israel News

 

 

 

1 Yorum