İlk durağı Ağlama Duvarı oldu

Nelly BAROKAS Kültür
19 Haziran 2013 Çarşamba

ABD’li efsanevi müzisyen Barbra Streisand iki konser vermek ve Devlet Başkanı Şimon Peres’in 90. doğumgünü kutlamalarına katılmak üzere gittiği İsrail’de ilk önce Ağlama Duvarı’nı ziyaret etti.

Barbra Streisand 150 refakatçisi ile birlikte 16 Haziran akşamı özel bir uçakla İsrail’e vardı. Streisand, Şimon Peres’in 90. doğumgünü kutlamalarına katılacak, ayrıca Tel Aviv’in Bloomfield Stadyumu’nda iki konser verecek. Ünlü sanatçı iki gün kalacağı Kudüs’teki King David Oteli’ne yerleşmesinin ardından doğruca Ağlama Duvarına gitti.

20 ve 22 Haziran geceleri vereceği iki konser vesilesi ile Streisand Tel Aviv’deki Dan Oteli’nde konuk edilecek. Konserleri düzenleyen yapımcı şirketin sahibi Shuki Weiss, bu özel etkinlik için düzenlenen Bloomfield Stadyumunu gazetecilere gezdirdi. Barbra Streisand’ın rahat etmesi için tüm ayrıntıların düşünüldüğünü ve hazırlıkların tamamlandığını belirten Weiss, “Barbra İsrail’deki konserlerinin diğer ülkelerde verdiklerinden daha farklı olacağı sözünü verdi,” dedi.