Süper modeli mezuniyet balosuna çağırdı

ABD liselerinde, son sınıfların mezuniyet baloları ve hangi çocuğun hangi kızla kavalye olarak orada boy göstereceği, öğrenciler için büyük bir prestij meselesidir.

Kültür
24 Mayıs 2013 Cuma

California’da yaşayan Yahudi asıllı Jake Davidson adlı lise öğrencisi arkadaşlarına, mezuniyet balosunda kendisine kavalye olarak önceden beri platonik bir aşk duyduğu Sports Illustrated’ın ünlü modeli Kate Upton’u seçtiğini söyledi! 

Arkadaşlarını güldüren bu açıklamanın ardından Davidson, iki sene boyunca defalarca Upton’u menajeri vasıtası ile aradığını fakat ünlü bikini modelinden programının çok yoğun olması dolayısı ile olumlu cevap alamadığını belirtti. 

Upton’dan ümidi kesen genç liseli bu sefer de mezuniyet balosunda ona eşlik etmesi için, yine bir Sports Illustrated modeli olan Nina Agdal’ın peşine düştü... 

Davidson’un ısrarlı tekliflerine dayanamayan Agdal, sonunda genç mezuna Miliken Lisesinin mezuniyet balosunda ona eşlik edeceğini söyledi. 

Bakalım şimdi; Davidson baloda kavalyesi ile dans ederken sınıftaki kızlar ve daha önemlisi erkekler bu konuda ne yorum yapacak.