‘Anneler Günü’nde geleneksel YSK şenliği

Yıldırımspor Kulübü 12 Mayıs Pazar günü Qubbe Bahçe’de 4.geleneksel YSK Anneler Günü şenliğini düzenledi Başta YSK Yönetim Kurulu Başkanı Moris Ferman ile Hanımlar Kolu ve OR Komisyonu başkanı Korel Özvaron olmak üzere tüm Yönetim Kurulu, Hanımlar Kolu, OR Komisyonu ve Tiyatro Kolu üyelerinin el birliği ile gerçekleştirdiği güne 730 kişi katıldı.

Toplum
15 Mayıs 2013 Çarşamba

Açık büfenin yer aldığı bir brunch olarak düzenlenen günde hem anneler, hem de çocuklar için çok renkli etkinlikler vardı. Anneler, kendileri  için kurulan Mom’s Bazaar’da alışveriş yapma şansı yakalarken, her çocuğun kendi istediği bir ürünü yanlarında bir büyük olmadan satabileceği bir Kid’s Mall oluşturuldu. Çocuklar satış yapıp para kazanmanın mutluluğunu yaşadılar. Çocuklar için oluşturulan panayır alanında JOVİ hamurlarının da desteğiyle faaliyetler gerçekleştirilirken kurulan şişme oyuncaklarda çocuklar eğlenceli saatler geçirdiler.

YSK Tiyatro Komisyonu’ndan Nesim Menda’nın  moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Niso Kaston önderliğindeki Grup Sunshine ile müzik dolu saatler geçirildi. Çocuklar için düzenlenen sihirbaz ve balon gösterisinin ardından yarışmalar ve hediyelerin dağıtıldığı bir çekiliş düzenlendi. Çekilişte en büyük ikramiye olarak bir çifte İstanbul-Tel Aviv gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi.

Günün sonunda bütün YSK ailesi sahneye çıkarak bu güne destek veren tüm sponsorlara, Qubbe Bahçe ekibine, Yosi Özvaron’a, Mix Müzik Avi Ovadya’ya, Da-vet Organizasyon’dan Tuna Rozant’a ve katılan tüm konuklara teşekkür etti.