Grizzlies’ın tek adımı kaldı!

Spor
15 Mayıs 2013 Çarşamba

Salı sabaha karşı oynanan yarı final mücadelesinin dört maçına ev sahipliği yapan Memphis Grizzlies takımı 97-103 skorla kazanırken, Oklahoma City Thunder seride 3-1 geriye düştü.

Normal sürenin 94-94 eşitlikle sona ermesiyle uzatma dakikaları oynanan maçta Memphis Grizzlies takımı Batı finaline bir adım daha yaklaştı.

Mike Conley’nin 24 sayıyla takımı adına en skorer olduğu maçta Zach Randolph 23 sayı ve 12 ribauntla, Marc Gasol ise 23 sayı ve 11 ribauntla galibiyette büyük rol üstlendiler.

Tony Allen ise 10 sayıyla çift haneli rakamlara çıkmayı başaran diğer bir isim oldu.

Oklahoma City Thunder takımı Kevin Durant’ın 27 sayısıyla galibiyet ararken, Kevin Martin 18 sayıyla, Serge Ibaka ise 17 sayıyla maçı tamamladı.  Öte yandan Oklahoma City Thunder uzatma dakikalarında sadece 3 sayı üretebildi.