Talmud Tora Levavi Grubu’nun konuğu Rav Moşe Modiano

Talmud Tora’nın Halka İlişkiler Komisyonu Levavi Grubu, Rav Moşe Modiano ile “İsimoloji, Numeroloji, Astroloji ve Değerli Taşlar” konulu söyleşi gerçekleştirdi

Toplum
10 Nisan 2013 Çarşamba

Talmud Tora’nın Halka İlişkiler Komisyonu Levavi Grubu, 3 Nisan Çarşamba günü yine herkesin beğenisine hitap edecek farklı bir konu üzerine bir söyleşi organize etti. Her katılımcı ile tek tek ilgilenen Levavi’ler, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı son derece memnun oldular.

Güne keyifli bir parodi ile başlandı. Rozet Hubeş, Donna Kasuto ve Diana Gabay’ın birlikte yazdığı skeci; Rozet Hubeş’in üstlendiği farklı bir görev sebebiyle oyuncular arasında yer alamaması üzerine; Donna Kasuto, Diana Gabay ve Sima Tovi birlikte sahnelediler.

Beğenilerini kahkahalarına ve alkışlarına yansıtan 135 hanım, izledikleri parodinin ardından, büyük bir ilgiyle Rav Moşe Modiano’nun bilgi ve zaman zaman nükteli anektodlarla dolu “İsimoloji, Numeroloji, Astroloji ve Değerli Taşlar” konulu söyleşisini dinlediler. Katılımcılar akıllarına gelen çarpıcı soruları Rav’a yöneltme fırsatı bularak, tüm merak ettikleri detaylar hakkında bilgi sahibi oldular.

Sunulan ikramların ardından günün anısı olarak Rav Modiano’ya Levavi Grubundan bir plaket hediye edildi. Rav Modiano, böylesine büyük kalabalık önünde konuşmanın zor olduğunu belirterek, bu kadar çok kişiyi bir araya getirmeyi başardığı için Levavi Grubu’nu tebrik etti.