‘Yılın Altın Adamı’ seçildi : Doret Habib 2012’yi ödülle kapattı

Gazetemizin Ekonomi Sayfası köşe yazarlarından Doret Habib, Sanayi Bakanlığı’na bağlı Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından “Yılın Altın Adamı” ödülüne layık görüldü

Toplum
3 Ocak 2013 Perşembe

 

Sanayi Bakanlığı’na bağlı Kısa adı TTKD olan Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, çeşitli sektörlerde yer alan markalara iletişim danışmanlığı yapan ve marka bilinirliğini, yaptığı basın ve haber çalışmalarıyla en üst düzeye taşıyan Doret Habib’i Yılın Altın Adam’ı seçti.

İstanbul’da düzenlenen törende, Doret İletişim Danışmanlığı kurucu ajans başkanı Doret Habib, Anadolu’da ve İstanbul’da önde gelen markaların bilinirlik yolculuğunda haber ve projeler yoluyla sağladığı değer, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerindeki aktif ve gönüllü hizmeti nedeniyle ödüle layık görüldü.

Habib, marka tanıtım danışmanlığı yaptığı firmalara, pazarlama ve PR ile farklılaşma  yaratıyor. Bölgesel tanıtım kampanyalarıyla başlayıp, firmaların önce Türkiye sonra dünyaya sağlam adımlarla açılıp devler ligine girmesini, doğru zamanda doğru adımı atmasını sağlıyor. 

Ödülünü, TTKD Başkanı Mehmet Barak’ın elinden alan Habib, ‘Türk yerel markalarının dünyaya açılmasını kendime misyon edindim. Ülkemin değerlerine sahip çıkmayı yaşadığım memlekete insanlık borcu olarak görüyorum.  Değerli olan şeylerin fark edilmesini sağlamak işimin en önemli unsurlarından biri. Bilinirliği ve fark edilmeyi sağladıktan sonra,  rekabet ortamı içinde ihtiyaca yönelik stratejilerle, marka iletişim yönetimini gerçekleştiriyoruz,” dedi.

 

Doret Habib

Boğaziçi Üniversitesi’nde İş İdaresi mezunu, Işık Üniversitesi’nde İş Etikleri ve Protokol Kuralları konusunda master yaptı. 20 yıldır iletişim sektöründe firma ve kişilere değer yaratmak üzere iletişim danışmanlığı hizmet vermektedir. 2003 yılında Doret Habib Danışmanlığı’nı kurdu. Marka PR, Tanıtım ve İletişim Danışmanlığı hizmeti vermektedir. Davranış ve tüketici eğilimleri, farkındalığın önemi, karar verme teknikleri, NLP, coaching, yöneticilik, kişilik analizleri ve insan tipleri, iletişim becerileri ve teknikleri gibi konularda eğitim aldı.