YSK, Masa Tenisinde 1.Ligin ilk devresini yedinci bitirdi

Spor
27 Aralık 2012 Perşembe

Yıldırımspor Masa Tenisi Takımı, Türkiye 1.Lig 2.etap müsabakaları için Ankara’ya gitti. Cuma günkü ilk gün müsabakalarına, hafta arası iş mesaisi nedeniyle, Yosi Namer ve Alp  Kamhi katılamadı.

 İlk günkü müsabakalara, antrenör-oyuncu Bülent Atakan, Ceki Namer ve Bahri Çetin  kadrosu ile çıkan YSK,  ilk müsabakasında Burdur-Süleyman Oğuz’u 3-1 yendi, ancak sonraki müsabakada İzmir-Altay’a 3-2 yenilmekten kurtulamadı.  İkinci günkü müsabakalarda,  Antalyaspor’a 3-0, Bursaspor’a da 3-2 yenilen YSK, günün son müsabakasında Muğla -Telekomspor’u 3-1 yenmeyi bildi.

 YSK üçüncü günkü ilk müsabakasını, ligin 1.devresini 15 galibiyetle namaglûp lider bitiren KKTC-Girne Amerikan Üniversitesi’ne karşı yaptı. İnternetten naklen verilen bu müsabakada, Yıldırımspor kendisinden çok güçlü olan rakibine karşı çok güzel mücadele etti. İlk maçı Bülent (0-3) kaybetti, sonraki iki maçı ise Bahri ve Ceki aynı skorlarla (3-1) kazanınca, YSK müsabakalarda 2-1 öne geçti. Ancak sonraki iki maçı Bahri (1-3) ve Bülent (0-3) kaybedince Girne Amerikan Üniversitesi bu zorlu maçı 3-2 kazandı. YSK, haftanın son müsabakasını İzmir-DSİ Spor’a karşı yaptı ve 3-0 kazandı.  Dolayısıyla 16 takımın yer aldığı Türkiye 1. Liginin ilk devresini KKTC-Girne Amerikan Üniversitesi 1. Ankara Tarımspor 2. İstanbul

Büyükşehir Belediyesi (B) de 3. bitirirken, Yıldırmspor 8 galibiyet, 7 mağlubiyet ile devreyi 7. olarak tamamladı.

 Üç takımın küme düşeceği 2012-2013 sezonunda, Türkiye 1.liginin 3.etap müsabakaları, 1-3 Şubat 2013 tarihlerinde Kocaeli’nde yapılacak.