UltrAslan´dan Federasyon´a!

Spor
19 Aralık 2012 Çarşamba

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, bir açıklama ile derbi maçta Meireles'in hareketinin alacağı cezanın takipçisi olduklarını açıkladılar...

Galatasaray - Fenerbahçe müsabakasında Fenerbahçeli futbolcu Meireles'in maçın hakemi Halis Özkahya'ya gösterdiği ahlak dışı hareketler herkesin malumudur. 
Meireles; Oyundan atılması sonucu Halis Özkahya'ya önce ahlak dışı el kol işaretleri yapmış, daha sonra yaklaşarak suratına tükürmüş, devamında aynı el hareketlerini abartarak bir kaç kez daha tekrarlayarak imalarda bulunan bir takım hakaretler etmiştir. Meireles elbette ceza alacaktır, ancak federasyonumuzun çok değil daha yakın tarihlerden mazeret üretme yeteneğini(!) bildiğimizden bazı hatırlatmalar yapmak istiyoruz. 
Cezası yakın zamanda tamamlanan futbolcumuz Engin Baytar ‘Süper Final’ maçında hakemin yakasına yapışmıştı, bu hareketine birkaç fiil daha isnat edilerek kendisine emsali az görünebilecek 11 maç ceza verildi. 
Şimdi yeni bir olay söz konusu ve şimdi ne kadar adil ve tarafsız olduğunuzu bu konuda ne kadar tutarlı bir duruş sergileyeceğinizi merakla bekliyoruz.