YSK Hanımları bir ilke daha imza attı

Toplum
19 Aralık 2012 Çarşamba

YSK Hanımlar Komisyonu misyonunun bir parçası olarak hedeflediği Sosyal Sorumluluk Projelerinden bir ilkini daha 6 Aralık Perşembe günü gerçekleştirdi. Evde yaptıkları lezzetli yiyeceklerle gelir elde etmeye çalışan hanımlara destek olmak amacıyla düzenlenen bu günde, cemaat hanımlarının kendilerini tanıtmalarını sağlayacak bir etkinlik düzenlediler.

Hanımlar için özel olarak hazırlanan bu gün tam bir yemek ve mutfak şenliği olarak gerçekleşti. Kulübün gönüllü hanımlarının güler yüzleri ile karşılanan konuklar katılımcıların hazırladığı tartlar, kişler, pastalar, özel el imalatı çikolataları tattılar. Ayrıca öğle yemeği için profesyonellerin elinden hazırlanan kokteylleri yudumlayıp, falafel, humus ve dünya mutfaklarından değişik tatları da deneme fırsatı buldular. Çeşitli workshopların yer aldığı günde konuklara masa süslemesi ve peçete dizaynı öğretildi.

Profesyonel firmaların da desteğiyle gerçekleşen etkinliğin sürprizi ‘Gökkuşağından Lezzetler’ adlı kitabıyla adından sıkça söz ettiren Clara Amram idi. 

YSK Hanımlar Komisyonu ilkini gerçekleştirdiği bu sosyal sorumluluk projelerine yeni döneminde de devam edecek ve her daim hanımlara destek olacak güzel organizasyonlar gerçekleştireceklerinin müjdesini verdiler.