GKD’de kış sezonu açılışı

GKD geçtiğimiz pazar günü oldukça hareketli bir gün yaşandı. Spora gelen çocuklar ve onları kaydettiren velileri sabah sohbetlerine kendilerine sunulan kahvaltı ile devam ettiler.

Toplum
3 Ekim 2012 Çarşamba

Katılımın ilk haftadan yoğun olduğu günde veliler de ‘zumba’ faaliyeti hakkında bilgi aldılar. Önümüzdeki hafta yapılacak olan zumba kokteyl tanıtımıyla GKD faaliyete start vermeye hazırlanmanın heyecanı içindeydi. GKD gençleri de geçtiğimiz pazar sabahı eski üyelerini davet ederek  samimi bir ortamda sohbet kahvaltısı düzenlediler. Yoğun bir katılımın sağlandığı bu günde  yönetim kurulunun ve GKD başkanının da katılımıyla güzel bir ortam oluştu. Kahvaltıdan sonra yapılan sohbet ile geleceğe daha yapıcı bir şekilde bakan gençler büyüklerinden aldıkları önerileri faaliyetlerinde kullanabileceklerini de öğrenmiş oldular. Gün sonunda yapılan danslar ile gençler ve kendini genç hissedenler doyasıya eğlendiler.

13 Ekimde yapılacak olan Genç Yıldızların performanslarını sergileyecekleri ve ödüllü fotoğraf sanatçısı İzzet  Keribar’ın ‘Kuzeyin Işığı-Lofoten Adaları’ adlı fotoğraf sergisinin gerçekleşeceği açılış gecesine hazırlanan GKD  yönetim kurulu üyeleri tüm sevenleri ve destek vermek isteyenleri aralarında görmekten onur duyacaklarını söyleyip hazırlıklarına devam ettikleri mesajını verdiler.