İspanya, Falcao ile Arda’yı konuşuyor!

Atletico Madrid, Arda Turan ve Radamel Falcao’nun muhteşem form grafikleriyle birlikte altın dönemini yaşıyor.. Atletico Madrid altın çağlarından birini yaşıyor. Bunda Arda ve Falcao’nun büyük payı var. Milli futbolcularımız Arda ve Emre’nin forma giydiği Atletico Madrid, son 15 resmi maçta henüz yenilgi yüzü görmedi. Atletico Madrid’in aralarında UEFA Avrupa Ligi finali ve Süper Kupa olmak üzere sahaya çıktığı 15 karşılaşmadan 12 galibiyet ve üç beraberlik aldı.

Spor
28 Eylül 2012 Cuma

Atletico Madrid’in en son yenilgiyi 11 Nisan’da Real Madrid’e karşı aldığını vurgulayan gazeteler, bu tarihten itibaren başkent ekibinin büyük bir form grafiği göstererek zirveye ortak olduğunu belirttiler.

Marca Gazetesi, Atletico’nun başarısında en büyük payın Falcao ve Arda’nın olduğuna işaret ederek bu iki oyuncunun maç istatistiklerinin taraftarları coşturduğunu yazdı.

Arjantinli teknik adam Simeone’nin ise Arda’ya özel bir ilgi gösterdiğini de hatırlatan gazete, “Hoca Arda’sız bir takım oluşturmakta zorluklar yaşar” yorumunda bulundu.