İYD’de yaza veda

İhtiyarlara Yardım Derneği’nde gönüllü üyeler ve pansiyonerler için yaza veda günleri düzenlendi. Eylül ayının ilk haftası İhtiyarlara Yardım Derneğini ziyaret eden İzzet Bana güzel sesi ve şarkılarıyla pansiyonerlere keyifli bir gün yaşattı.

Toplum
12 Eylül 2012 Çarşamba

Bana, o hafta içinde doğanlara doğum günü şarkısını söyleyerek doğum günlerini kutlayanları mutlu etti. Ayrıca pasta kesilmesi de pansiyonerlere güzel bir sürpriz oldu. Pansiyonerler kendilerine verilen hediyeleri gönüllülerle birlikte açtılar ve müzik eşliğinde neşe ile dans ettiler.

4 Eylül Salı günü tüm pansiyonerler Halıcıoğlu’ndaki çay bahçesine gittiler. Dernekte hazırlanan pasta ve börekleri yanlarında götüren katılımcılar güzel havanın keyfine vardılar.

Her yaz geleneksel olan İhtiyarlara Yardım Derneği gönüllü çalışanlarının ‘Yaza Veda Buluşması’ bu sene Büyükada’da Cina Levi’nin evinde gerçekleşti. Üyeler hem öğlen yemeği yiyip havuza girdiler hem de dernek sorunlarını tartıştılar. Gönüllülerin ortak düşüncesi ‘huzurlu pansiyonerler‘ oldu. Geçirilen güzel günün ardından tüm bayanlar birbirlerine iyi seneler dilediler.