Aldo Perahya ödülleri dağıtıldı

Yıldırımspor Kulübü’nün on yıldır yaptığı geleneksel Aldo Perahya Turnuvalarının kapanış töreni geçtiğimiz hafta yoğun bir katılım ile gerçekleşti

Toplum
29 Ağustos 2012 Çarşamba

Basketbol, futbol, beach volley ve scrabble dallarında yapılan finallerden sonra, adına turnuva düzenlenen, YSK ve spor kamuoyuna büyük katkıları olan rahmetli Aldo Perahya’nın ailesi ve tesisteki tüm misafirlerin katılımı ile başlayan törende YSK Başkanı Moris Ferman söz alarak sporun gençler için vazgeçilmez bir faaliyet olduğundan bahsetti. Daha sonra sahneye davet edilen Rıfat Perahya ise yaptığı konuşmada YSK’da bulunmaktan her zaman büyük keyif aldığını ve sporu desteklemeye devam edeceğini söyledi. Ardından tüm spor dallarında antrenörlere ve idarecilere plaketleri verildi.

Futbolda ‘Abartınız’ takımı, basketbol küçük erkekler dalında ‘Zibidiler takımı’, basketbol büyük erkekler dalında ‘Kunduzlar takımı’ Beach volleyde ‘Bumerang takımı’ birinci olurlarken scrabbleda ise Beti Kohen gösterdiği performansla diğer yarışmacıları geride bıraktı.

Her branşta ikinci ve üçüncü gelen takımlara kupaları ve madalyaları dağıtıldı. Büyük bir coşku ile gerçekleşen törenden sonra hazırlanan büfede hep birlikte yemek yenildi.