Dernekler ‘Roş Aşana Bayramı’ için hazır...

İbrani takvimine göre 5773 yılına girişimizi simgeleyen Roş Aşana bu sene 17-18 Eylül günleri karşılanacak. Yeni bir yıla girerken hayır kurumlarımızın hazırladıkları kart ve armağanlar, dost ve akrabalarının bayramını kutlamak isteyenlere seçenek sunuyor. Mutlu Bayramlar

Toplum
29 Ağustos 2012 Çarşamba

Or-Ahayim Hastanesi Vakfı

110 yıldır uzman kadrosu ile her zaman insanlık yararına hizmet veren Balat Or- Ahayim Hastanesi Vakfı Pembe Melekleri bu yıl bayram için tebrik kartlarının yanı sıra elma reçeli doldurulmuş kase, özel kırmızı şarap, çocuklar için hazırlanmış junior set, lokum, portakallı çikolata, kestane şekeri ve şanfıstık krokan ile doldurulmuş farklı şekil ve boyutlarda servis tabakları ile birçok tatlı çeşidinin birlikte sunulduğu özel hediye paketi hazırladılar.

Tel: (0212) 267 33 22 (Pbx)

Faks: (0212) 267 33 77 

www.orahayim.com

 

 Matan Baseter - Barınyurt

Yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatmak amacıyla kurulan Matan Baseter; aynı zamanda  yüze yakın pansiyonerinin tüm ihtiyaçlarını bağışseverlerin katkılarıyla karşılıyor. Matan Baseter-Barınyurt her yıl olduğu gibi bu yıl da dört farklı yardım paketi sunmakta: Bayram Özel Gıda Paketi, Aylık Gıda Paketi, Giysi Paketi ve Bayram Ekstra Gıda Paketi. Yardım paketi, ihtiyacı olanlara ulaşırken yakınınıza da bağışın onun adına yapıldığına dair kart ve sembolik bir hediye gönderilecek. Ayrıca farklı boyutlarda masa örtüleri ve mikve takımları seçeneklerini de hem kendiniz hem de yakınlarınız için temin edebilirsiniz.

Tel: (0212) 244 13 53 – 249 79 37 Faks: (0212) 293 60 22

e-posta:

 [email protected]

 

Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği

Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneğinde seçeceğiniz bir armağan ile derneğin himayesindeki çocukların geleceğine katkıda bulunabileceksiniz. Sosyal aktivite ve giysi bağışı, terapi bağışı, bir haftalık, iki haftalık, üç haftalık ve bir aylık beslenme paketleri, hediyelik eşyalar seçeneklerine internet adresinden görsel olarak da ulaşabilirsiniz. Dernekte tüm yıl bulabileceğiniz Bar-Mitzva, Bat-Mitzva, geçmiş olsun kartları, düğün, nişan, bebek albümleri, dekoratif çerçeveler, yeni doğan  bebek setleri ve bayram kartlarının yanı sıra farklı hediyelikler hazırlandı.

Tel: (0212) 231 12 46 Faks: (0212) 296 46 17

e-posta: [email protected]

 www.orfelina.com

 

Öğrencilere Yardım Derneği -  Mişne Tora

Birçok öğrenciye eğitim bursları temin ederek onlara manevi ve kültürel destek sağlayan Öğrencilere Yardım Derneği (Mişne Tora)’nın seçenekleri içinde çikolata ve badem ezmesi doldurulmuş hediyelikler ve tebrik kartları bulunmakta. Ayrıca ÖYD, bağışlarını mütevazı bir şekilde gerçekleştirmeyi arzu eden bağışseverler için de öğrencilerin başarılarını simgeleyen Takdir ve Teşekkür  Belgesi adı altında iki seçeneğin yanı sıra Bir Kitap Bir Hayat, Bir Burs Bir Gelecek adını verdikleri birer şilt hazırladılar. Ayrıca ‘Hayatımızın Aynası’ adlı bir belge de katkıda bulunanlara sunuluyor.

Tel: (0212) 230 90 27 – 230 90 55 Faks: (0212) 241 72 74  

e-posta: [email protected]

 

www.ogrencilereyardimdernegi.com.tr

 

 

Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.

Tüm kurum ve derneklerimizin yanı sıra Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.’de dostlarınız ve sevdiklerinizin bayramlarını kutlamaya yardımcı oluyor. Sevdikleriniz için kitaplığımızın geniş yelpazesinden tercih edeceğiniz yerli ve yabancı kitaplar vs. özel fiyatlarla seçenekler arasında. Bunların yanı sıra, 3 aylık, 6 aylık, 9 aylık, 1 senelik Şalom aboneliği de armağan edebilirsiniz.

 Tel: (0212) 231 92 82 Faks: (0212) 231 92 83

www.gozlemkitap.com

 

[email protected]

 

İhtiyarlara Yardım Derneği

Bünyesine barınan yaşlılara daha iyi bir yaşam imkânı sağlayan İhtiyarlara Yardım Derneği, sevenlerinin bayramlarını kutlamak isteyenler için bu sene farklı bir uygulama ile sevgi, başarı, huzur, şans, neşe, refah ve en önemlisi sağlık dileklerini ulaştıracak bir dizi sertifika hazırladı. Derneğin hediye seçenekleri arasında bronz, gümüş, altın, platin, kristal yaşam destek sertifikaları, bereket sertifikaları, bayram yemeği sertifikası ve geleneksel bayram kartlarının yanı sıra elişi ve canlı çiçek aranjmanları ile gümüş seçenekleri de mevcut.

Tel: (0212) 238 94 94 - Faks: 253 02 01

e-posta: [email protected]