GKD ve İzmir Liga gençlerinin birlikteliği

Göztepe Kültür Derneği gençleri ile İzmir Liga Derneği gençlerinin birlikte düzenlediği geleneksel yaz kampı bu sene 6-10 Ağustos tarihleri arasında Assos‘ta yapıldı

Toplum
29 Ağustos 2012 Çarşamba

İki derneğin gençlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen bu kampta gençler beş gün boyunca çeşitli etkinliklerle kaynaştılar ve eğlendiler.

 Çeşitli ülkelerdeki gelenekleri sürdüren toplumların paralel yaşamları ile ilgili eğlenceli bir şekilde bilgi edinen gençler genel kültür açısından da kendilerini geliştirmiş oldular.

Zekâ, hız, denge ve kuvvet gerektiren kamp olimpiyatlarında gençler zorlu ama oldukça eğlenceli geçen oyunlarla kıyasıya mücadele ederek büyük ödül hedeflerine ulaştılar.

Son gün yapılan şelale gezisi ve mangal ile kampın sonunu mutlu ve güzel anılarla bitiren gençler kampın bitmesinin burukluğuyla ancak yüzlerindeki gülümsemeyi ve arkadaşlıklarını eksik etmeden evlerine döndüler.

Gençler bu faaliyetin başarıya ulaşmasından gayet mutlu olduklarını belirtirken, kampta kendi ayakları üzerinde durmayı ve farklı bir deneyimi yaşamanın özel olduğunu eklediler.

GKD gençleri yeni sezonda 7 yaşından 22 yaşına her genci yepyeni faaliyetlere ve eğlencelerle dolu bir sezona davet ettikleri mesajını verdiler.